«Με το δοξάρι της ψυχής» του Βασίλη Σκουλά

«Με το δοξάρι της ψυχής» του Βασίλη Σκουλά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο θρύλος της Κρητικής μουσικής, γιορτάζει τα εξήντα χρόνια παρουσίας στο τραγούδι,στο Ηρώδειο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

23 Ιουλίου 2019

Άρχισε να μαθαίνει λύρα σε ηλικία 7 ετών και στα 16 του χρόνια, κατάφερε να καθιερωθεί, ανάμεσα στους πρώτους λυράρηδες και τραγουδιστές της Κρήτης. Αυτή η μουσική του διαδρομή, από τα παιδικά του χρόνια έως και σήμερα, θα ξεδιπλωθεί στο Ηρώδειο. Μια πορεία διάρκειας εξήντα χρόνων ποτισμένη με μουσικές κι αρώματα της Κρήτης –και όχι μόνο-, σημαδεμένη από μεγάλες συνεργασίες αλλά και ιστορικές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις – σταθμοί, όπως το «Καφενείον η Ελλάς» ή ο «Καπετάν Μιχάλης» του Καζαντζάκη.

Κοντά του θα βρεθούν ο Χρόνης Αηδονίδης, ο Παντελής Θαλασσινός, η Μελίνα Κανά, ο Μπάμπης Στόκας και  ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Τον Βασίλη Σκουλά θα πλαισιώσει η χορευτική ομάδα της σχολής χορού Θανάση και Δημήτρη Μαυρόκωστα από την Κρήτη και πολυμελής ορχήστρα μουσικών με επικεφαλής τον μαέστρο Γιάννη Παπαζαχαριάκη. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, στενός φίλος του Βασίλη Σκουλά, έχει την καλλιτεχνική και σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης.

Ώρα έναρξης: 21:00

Online αγορά εισιτηρίων: www.ticketservices.gr