Media News εν τάχει (24/07)

Media News εν τάχει (24/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ντοκιμαντέρ, σειρές και αφιερώματα στη σημερινή ατζέντα.

24 Ιουλίου 2019

Το Σάββατο στην Cosmote TV θα κάνει την πρεμιέρα του στην Ελλάδα ο 7ος και τελευταίος κύκλος του Orange is the New Black. Όλα του τα επεισόδια θα προβληθούν «σερί» μέσα από το Cosmote Cinema 4 HD, από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Αμέσως μετά, η σειρά θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Κυριακή στις 10 το βράδυ.

-------------------------

Στην ίδια συνδρομητική πλατφόρμα αλλά μια ημέρα μετά, ολοκληρώνεται το μηνιαίο αφιέρωμα του Cosmote History HD στην Κύπρο, με το ντοκιμαντέρ «Ύστερα μένει η θάλασσα». Εκεί παρουσιάζεται η ιστορία της Γιαλούσας, ενός ακριτικού χωριού στα Κατεχόμενα που από ευημερούσα πολιτεία έγινε τόπος εγκλεισμού για τους κατοίκους της.

-------------------------

«Βίοι Παράλληλοι» στην ΕΡΤ1 με το τέλος της «Μεγάλης Ιδέας». Στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ, αυτό το Σάββατο, οι ιστορίες του μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομου και του ύπατου αρμοστή Αριστείδη Στεργιάδη, που έγιναν μάρτυρες για την υλοποίηση του «οράματος». Το οποίο είχε ως συνέπεια, μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του Ελληνισμού, την καταστροφή της Σμύρνης.

-------------------------

Ξεκίνησαν χθες τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha «Έρωτας μετά...». Το ερωτικό θρίλερ υπογράφουν ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου, με πρωταγωνιστές τους Αντώνη Καρυστινό, Βάσω Λασκαράκη, Μάριο Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Ευγενία Σαμαρά, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μπέτυ Λιβανού, Νίκο Γαλανό κ.ά.