Ο ASAP Rocky σε φυλακή της Σουηδίας (ακόμα)

Ο ASAP Rocky σε φυλακή της Σουηδίας (ακόμα)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«..it's important to remember that in Sweden everyone is equal in front of the law».

26 Ιουλίου 2019

Της Kafka

Η αλήθεια είναι πως ακόμα κι αν o ASAP Rocky είχε την ηθική υποστήριξη των αφροαμερικάνων και όχι τα καντήλια που του κατεβάζουν, δε θ' άλλαζε κάτι. Η αλήθεια είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις ο πρόεδρος μιας χώρας και το lobbying αυτής δε μπορεί να υποδείξει τον τρόπο λειτουργίας του δικαστικού σώματος μιας άλλης χώρας. Η αλήθεια είναι πως δε μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν έφηβος σε πενταήμερη.

Ο ASAP Rocky είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, έχει το θάρρος της γνώμης του όταν δηλώνει πως ποσώς τον ενδιαφέρει ο πολιτικός ακτιβισμός κι εύχομαι να σηκώσει με το ίδιο θάρρος την ποινή φυλάκισης σε Σουηδικό κελί, στην περίπτωση που καταλήξει εκεί για 2 χρόνια. Άκουσα προσεχτικά τη συνέντευξη του δικηγόρου του και κατάλαβα πως η γραμμή υπεράσπισης έχει να κάνει κυρίως με τη φήμη του πελάτη του. Μερικές φορές όμως δεν είναι μόνο θέμα εφαρμογής των νόμων, όσο ιστορικής νομοτέλειας. Ειδικά όταν πορεύεσαι με τη σκέψη πως ο κόσμος σου χρωστάει.

________________________________________________________

Ο ASAP Rocky συνελήφθη στη Σουηδία στις 3 Ιουλίου έπειτα από ένα καβγά, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο. O ίδιος υποστηρίζει ότι τον ακολούθησε μια ομάδα ανδρών και ό,τι έκανε ήταν αυτοάμυνα. Στην υπόθεση παρενέβη και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γράφοντας στο Twitter, μεταξύ άλλων, «Give A$AP Rocky his FREEDOM».