Media News εν τάχει (09/08)

Media News εν τάχει (09/08)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η «Δυναστεία» ξανάρχεται...

09 Αυγούστου 2019

Από τις 26 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 8 το βράδυ, η θρυλική σειρά των 80's επιστρέφει στην μικρή οθόνη από τη συχνότητα του Open. Αυτή τη φορά όμως με την ανανεωμένη της εκδοχή, με πρωταγωνιστές τους Elizabeth Gillies, Nicollette Sheridan και Grant Show, και σεναριογράφους-παραγωγούς τους Stephanie Savage και Josh Schwartz (90210, Gossip Girl).

-------------------------

Η Championship και το League Cup, για μια ακόμα σεζόν στη Nova. Όλες οι αναμετρήσεις των ομάδων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του Αγγλικού ποδοσφαίρου και εκείνων του Αγγλικού κυπέλλου, θα προβάλλονται μέσα από τα κανάλια Novasports. Η αρχή στις μεταδόσεις για την Championship θα γίνει το Σάββατο με τους αγώνες Λιντς - Νότιγχαμ Φόρεστ (14:30, Novasports 2 HD) και ΚΠΡ - Χάντερσφιλντ (17:00, Novasports 2 HD), ενώ για το League Cup την Τρίτη με τον αγώνα Σκάνθορπ - Ντέρμπι (21:45, Novasports 1 HD).

-------------------------

Ένα ραδιόφωνο της ελληνικής ομογένειας στα ερτζιανά της Αυστρίας. Το Hephaestus Radio, δημιούργημα του ελληνικής καταγωγής αυστριακού Georg Gstrein, έκλεισε συνεργασία με δημοτικά ραδιόφωνα της χώρας και πλέον, εκτός από το web, μεταδίδει το πρόγραμμά του -θέματα από την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα στα ελληνικά, τα γερμανικά, τα αγγλικά και τα γαλλικά- και στα FM.