Κωνσταντίνος Ζούλας και Γιώργος Γαμπρίτσος στο ΔΣ της ΕΡΤ

Κωνσταντίνος Ζούλας και Γιώργος Γαμπρίτσος στο ΔΣ της ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο παλιοί γνώριμοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης προορίζονται, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις δύο πιο υψηλόβαθμες θέσεις της.

11 Αυγούστου 2019

Ο νυν επικεφαλής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού και το πρώην στέλεχος της Nova, του (τότε) ΟΤΕ TV, του Mega και της Digea ετοιμάζονται να αναλάβουν τις θέσεις του προέδρου (αντί του Χρήστου Λεοντή) και του διευθύνοντος συμβούλου (αντί του Ιωάννη Δρόσου) της ΕΡΤ, αντίστοιχα.

Και ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Γιώργος Γαμπρίτσος είχαν «θητεύσει» στο Ραδιομέγαρο, κατά το παρελθόν. Ο πρώτος ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών κι ο δεύτερος ως πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος για μόλις 6 μήνες, επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου.

Να δούμε αν αυτές οι δύο θα είναι οι τελικές επιλογές της κυβέρνησης για την ΕΡΤ. Μην ξεχνάμε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τοποθετήσει, αρχικά, τον Λάμπη Ταγματάρχη εκεί - deja vu...

Πάντως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάλει επικεφαλής στην ΕΡΤ τον διευθυντή του γραφείου του καταλαβαίνετε για τι ανεξαρτησία μιλάμε, έτσι; Και χωρίς καν διαγωνισμό. Ούτε τα προσχήματα.