Media News εν τάχει (21/08)

Media News εν τάχει (21/08)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ώρα για «μπάλα» και «talent shows»...

21 Αυγούστου 2019

Από τη μια, η Nova ετοιμάζεται για την έναρξη και της Serie A, το τριήμερο από 24 εως 26 Αυγούστου, προβάλλοντας ήδη μέσα από τα κανάλια Novasports τους αγώνες της Γαλλικής Ligue 1 και της Ολλανδικής Eredivisie. Επιπλέον, το Novasports 1 HD θα μεταδόσει το πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ (Πέμπτη 22/08, 21.00) για τα play off του Europa League.

-------------------------

Από την άλλη, η Cosmote TV είναι (και εκείνη) στον «ρυθμό» των play off, καθώς θα μεταδόσει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ για το Champions League (Cosmote Sport 2 HD, Τετάρτη 21/08, 22.00), και το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League (Cosmote Sport 1 HD, Πέμπτη 22/08, 22.00).

-------------------------

Εκτός από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, ξεκινούν και τα «talent shows» στη μικρή οθόνη. Από τον Σεπτέμβριο το X-Factor έρχεται στο Open, με νέα κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Θεοφάνους, και παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

-------------------------

Στο ίδιο μοτίβο και το Star, με τον δεύτερο κύκλο του Greece's Next Top Model που έρχεται (επίσης) από τον Σεπτέμβριο. Εδώ η κριτική επιτροπή είναι ίδια με εκείνη του πρώτου κύκλου -ο οποίος «σάρωσε» σε τηλεθέαση και η «χάρη» του έφτασε μέχρι το ΕΣΡ- με τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό.

-------------------------

Με αφορμή τα 103 χρόνια από την επεισοδιακή απεργία των μεταλλωρύχων στη Σέριφο, που έγινε σαν σήμερα το 1916, το αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει μέσα από το ert.gr το ντοκιμαντέρ «Μαρτυρίες: Σέριφος 1916, το χρονικό μιας αιματηρής απεργίας», του δημοσιογράφου και σκηνοθέτη Γιώργου Πετρίτση.