Από το PAOK TV το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό

Από το PAOK TV το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά το αδιέξοδο στην υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων του «Δικεφάλου του Βορρά».

20 Αυγούστου 2019

Στην σιγουριά του PAOK TV στρέφονται οι πρωταθλητές Ελλάδας, έπειτα από το «πάγωμα» των διαπραγματεύσεών του με την ΕΡΤ, τουλάχιστον για την πρώτη αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την Web TV της ομάδας της συμπρωτεύουσας, στο site tv.paokfc.gr.

Όπως αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση η Θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ «Σε μια εποχή που η τεχνολογία κάνει άλματα και σχηματοποιεί μια νέα ψηφιακή κοινωνία, ο ΠΑΟΚ επιλέγει να πρωτοπορεί και να ορίζει το μέλλον με τους δικούς του όρους. Να βλέπει προοπτικές αντί για ρίσκο, να φεύγει από χρεοκοπημένα μοντέλα, να διαμορφώνει το αύριο βασιζόμενος στις δυνάμεις του κόσμου του, να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στους φίλους του και στους λάτρεις του ποδοσφαίρου».

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού, είναι να καταβάλλουν το ποσό των 4,99 ευρώ μέσω Pay Pal ή πιστωτικής κάρτας. Η πλατφόρμα πληρωμής θα ανοίξει την Τετάρτη στις 9 το πρωί.