Οσα ζήσαμε στη συναυλία των Prophets of Rage..

Οσα ζήσαμε στη συναυλία των Prophets of Rage..
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ηταν καταιγιστικό το live των Prophets Of Rage την περασμένη Τρίτη στο Tae Kwon Do. Ήμασταν εκεί και καταγράψαμε, μέσα στον ιδρώτα και την ένταση, εντυπώσεις.

29 Αυγούστου 2019

1) Ενα πραγματικά σούπερ γκρουπ είναι οι Prophets of Rage. Chuck D από Public Enemy και B-Real από Cypress Hill στα φωνητικά, DJ Lord στα dexx, Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk. Συνήθως τα σούπερ γκρουπ είναι αποτυχημένα και αδιάφορα. Εδώ έχουμε την εξαίρεση του κανόνα.

2) Ηταν με διαφορά το πιο δυναμικό live του φετινού καλοκαιριού (καλό φθινόπωρο να ευχηθούμε μια και μπήκαμε στο Σεπτέμβριο). Επεσε πολύ... ξύλο στην αρένα.

3) Μιάμιση ώρα έπαιξαν, γύρω στις 4 χιλιάδες ο κόσμος στο κλειστό του Φαλήρου. Για τέτοια εποχή, μέσα στον Αύγουστο, μια χαρά κόσμος ήταν. Το stage είχε στηθεί αρκετά μπροστά πάντως, πολύ σωστά, ώστε ο χώρος να δείχνει πιο... μικρός και πιο... γεμάτος.

4) Κάπως κακός ο ήχος στην αρχή, βελτιώθηκε θεαματικά στη συνέχεια.

5) Επαιξαν κομμάτια των Public Enemy όπως τα Night Of The Living Baseheads και Hand On The Pump, αλλά και των Cypress Hill όπως τα Insane In The Brain και I Ain’t Going Out Like That. Επαιξαν και House of Pain, το Jump Around, αλλά και Audioslave, το Cochise, ως φόρο τιμής στον Chris Cornell. Αυτό το τελευταίο χωρίς κανένας να τραγουδάει, instrumental, με το μικρόφωνο λουσμένο στο φως αλλά κενό.

6) Ο πανικός όμως έγινε στα κομμάτια των Rage Against The Machine. Τόσο με το Bullet In The Head όσο, κυρίως, στο τέλος, με το Killing in The Name που επικράτησε πανικός. Αλλά και με άλλα... 

7) Μόλις δύο καπνογόνα κατάφεραν να περάσουν μέσα στο κλειστό.

8) Μία τεράστια ουρά συναντήσαμε φθάνοντας στο χώρο. Περίεργο μας φάνηκε. Λύσαμε την απορία μας όταν πλησιάσαμε κοντά: ήταν μόνο μία η είσοδος και με αργό έλεγχο. Ευτυχώς το κατάλαβαν από τη διοργάνωση κι έσπευσαν να ξεμπλοκάρουν την κατάσταση.

 

9) Για τα ποτά όμως δεν μπορούσαν να βρουν λύση εκείνη την ώρα. Τελείωσαν πριν καν αρχίσει η συναυλία. Μόνο μπύρες και νερά υπήρχαν στη συνέχεια. Πολύ λάθος πρόβλεψη για τα μπαρ.

10) Τελική εντύπωση: Μία από τις πιο καλές συναυλιακές βραδιές των τελευταίων μηνών. Ισως και η καλύτερη εδώ που τα λέμε...

 

Φωτογραφίες: Afroditi Zaggana (από τη σελίδα της High Priority Promotions)