Τέλος η Νόνη Καραγιάννη από τον Αθήνα 9.84 και πολλοί χάρηκαν

Τέλος η Νόνη Καραγιάννη από τον Αθήνα 9.84 και πολλοί χάρηκαν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν, άραγε, από τις χειρότερες διευθύντριες που πέρασαν από το δημοτικό ραδιόφωνο των Αθηνών τα τελευταία χρόνια;

03 Σεπτεμβρίου 2019

Ουδείς μπορεί να το απαντήσει φυσικά σε κάτι τέτοιο αλλά είναι πολλοί εκείνοι που το πιστεύουν για τη Νόνη Καραγιάννη, τη διευθύντρια του Αθήνα 9.84 που παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Υπάρχουν και κάποιοι που (θα) τη θεωρούν διαμάντι αλλά εμείς δεν συναντήσαμε κανέναν τους.

Το σίγουρο είναι πάντως πως επί των ημερών της το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας έπιασε πάτο. Για την ακροαματικότητα δεν το συζητάμε καν, δεν πήγαινε και καλύτερα άλλωστε πριν (εκτός από μία μέτρηση που έκανε ο ίδιος ο 9.84 και έδειχνε το σταθμό στα ύψη). Αλλά τα ίδια μπορούμε να πούμε για τον πλουραλισμό και την αξιοπιστία του όλο αυτό το διάστημα. Αμαυρώθηκε η ιστορία του σταθμού που, ανεξαρτήτως όλων των άλλων, των οικονομικών, ήταν πάντοτε πλουραλιστικός. Κάποιοι δε έχουν να λένε και για τις κακές, κάκιστες, σχέσεις της με εργαζόμενους. Τα οικονομικά συμμαζεύτηκαν πάντως κατά τη θητεία της. 

Δεν ξέρουμε και τι θα κάνει με την εκπομπή της. Δεν νομίζουμε να της αφήσουν το prime time, 10 με 12 τα πρωινά. Αν και πολλοί που θα ήταν διευθυντές δεν θα συνέχιζαν μετά στο σταθμό ως εργαζόμενοι με εκπομπή, απλώς. Μοιάζει κάπως, έτσι;

Νέα εποχή για τον Δήμο Αθηναίων ξεκινάει τώρα με τον Κώστα Μπακογιάννη. Να δούμε τι θα γίνει και με το ραδιόφωνο. Μαθαίνουμε πως θέλει να το κάνει πιο... δημοτικό, να ασχολείται περισσότερο με την πόλη. Ούτως ή άλλως δεν έχει φτιαχτεί για να ανταγωνίζεται τον ΣΚΑΪ 100.3 και τον Real FM.

Δεν έχει βρει πάντως πρόσωπο για τη διεύθυνσή του. Θέλει να ξεφύγει ο Μπακογιάννης από τα προφανή και η επιλογή του να είναι κάπως ανορθόδοξη. Μακάρι αλλά δεν το πολυπιστεύουμε. Θα αντέξει στις πιέσεις; Στο χέρι του είναι...