Media News εν τάχει (03/09)

Media News εν τάχει (03/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Της... πρεμιέρας, και σήμερα.

03 Σεπτεμβρίου 2019

Και το Star ετοιμάζεται από τώρα για να μπει στη «μάχη» του ανταγωνισμού. Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του «Greece's Next Top Model» με τις οντισιόν, ενώ την ίδια μέρα στις 18.40 επιστρέφει για μια ακόμα σεζόν ο «Τροχός της Τύχης», με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Βάλια Χατζηθεοδώρου.

-------------------------

Ίδιο σκηνικό και στο Open. Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί επανέρχεται η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, αυτή τη φορά με νέο πάνελ που απαρτίζεται από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τη Μέγκι Ντρίο. Στον ενημερωτικό τομέα, από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από τον χώρο της ΔΕΘ, θα κάνει την πρεμιέρα της για τη νέα σεζόν η εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» της Φαίης Μαυραγάνη. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 05.30.

-------------------------

Ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι έρχεται στον ΣΚΑΪ, τον Σεπτέμβριο. Το «Boom», που θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης, καλεί τους παίκτες του να γίνουν... πυροτεχνουργοί, αποσυνδέοντας μια ωρολογιακή βόμβα για να κερδίσουν μέχρι και 50 χιλιάδες ευρώ.