Τέλος ο Βασίλης Γερασίμου από τον Σπορ FM 94.6 (update)

Τέλος ο Βασίλης Γερασίμου από τον Σπορ FM 94.6 (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας από τους πιο «παλιούς» της συχνότητας, βρέθηκε εκτός προγράμματος μετά από 23 χρόνια.

05 Σεπτεμβρίου 2019

update: Σε νεότερο post του, ο Βασίλης Γερασίμου κατηγορεί συγκεκριμένο μεγαλοστέλεχος του ομίλου ΣΚΑΪ για την απόλυσή του: «Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΟΥΤΕ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ».

Μαζί με τη νυχτερινή εκπομπή του Βασίλη Γερασίμου σταματά και εκείνη του Παναγιώτη Ρήλλου τα Σαββατοκύριακα, με τον ίδιο να συνεχίζει μόνο ως ηχολήπτης, ενώ απομακρύνθηκε από τον σταθμό ένας άλλος επί σειρά ετών ηχολήπτης του, ο Κώστας Κυριάκης.


Ήταν το σήμα κατατεθέν της νυχτερινής ζώνης του Σπορ FM 94.6, και ένας από τους πιο δημοφιλείς παραγωγούς στους «ξενύχτες» ακροατές. Έπειτα από περισσότερες από 2 δεκαετίες ο Βασίλης Γερασίμου αποτελεί παρελθόν από τη συχνότητα, καθώς ενημερώθηκε από τους ιθύνοντές της ότι σταματούν οι νυχτερινές εκπομπές του Σπορ FM -σε εκείνες τις ώρες ήταν και ο Παναγιώτης Ρήλλος τα ΣΚ- , με συνέπεια την απόλυσή του.

Η χθεσινή ήταν η τελευταία εκπομπή που έκανε στον σταθμό, παρά το ότι κανονικά θα σταματούσε την Παρασκευή. Ιδού το αποχαιρετιστήριο post που έκανε στα social media:

Και η αντίδραση-αποχαιρετισμός του Γιάννη Τσαούση, ενός εκ των παραγωγών του Fight Club: