Media News εν τάχει (05/09)

Media News εν τάχει (05/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για... 29η σεζόν στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης.

05 Σεπτεμβρίου 2019

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 6 το πρωί, το -ανανεωμένο φέτος- «Καλημέρα Ελλάδα» θα βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στον ιστορικό τηλεοπτικό σταθμό. Εκτός από τον Γιώργο Παπαδάκη, σταθερή αξία της εκπομπής και του ΑΝΤ1, θα βρίσκονται ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η Αλεξάνδρα Καϋμένου και ο Δημήτρης Χριστούλιας.

-------------------------

Την ίδια μέρα επιστρέφει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και η δημοφιλής δραματική σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», με τους Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Αλέξανδρο Σταύρου, Στράτο Τζώρτζογλου κ.ά. Ο δεύτερος κύκλος της θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.15.

-------------------------

Ο αντικαταστάτης του «Για την Παρέα» στην μεσημεριανή ζώνη του Open, ακούει στο όνομα «Yes». Οι παρουσιαστές του «Καλοκαίρι #not» Κατερίνα Ζαρίφη, Παύλος Σταματόπουλος και Ηλίας Γκότσης, θα είναι καθημερινά στις 14.00 -στην ώρα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του καναλιού- με θέματα από την show biz, τα social media, την τηλεόραση κ.ά., μαζί με την ενεργή συμμετοχή των τηλεθεατών.

-------------------------

Εκτός από τα του προγράμματός του, το Open δραστηριοποιείται και έξω από τα στούντιό του. Αύριο στις 18.30, μαζί με την Spinning Greece και υπό την αιγίδα του δήμου Αμαρουσίου, διοργανώνει ένα -φιλανθρωπικού χαρακτήρα- outdoor Spinning Event, στην πλατεία Ευτέρπης. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Αστική ΜΚΟ «HOPEgenesis», που παρέχει περίθαλψη σε εγκύους που ζουν σε ακριτικές περιοχές.

-------------------------

Επιστρέφουν δειλά δειλά κάποιες από τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ1. Μια εξ αυτών το «Απευθείας», στην τρίτη του χρονιά, με τη Μάριον Μιχελιδάκη και τον Κώστα Λασκαράτο καθημερινά στις 9.50 το πρωί.

-------------------------

Αγωνιστική δράση και στην Formula 1, αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Το γκραν πρι Ιταλίας στην ιστορική πίστα της Μόντσα, το δεύτερο μετά την καλοκαιρινή διακοπή στο πρωτάθλημα, έρχεται στην ΕΡΤ1 για όλο το τριήμερο. Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

Παρασκευή 06/09
13:45 Ελεύθερες Δοκιμές 1
16:00 Ελεύθερες Δοκιμές 2

Σάββατο 07/09
13:00 Ελεύθερες Δοκιμές 3
16:00 Κατατακτήριες Δοκιμές

Κυριακή 08/09
16:10 (σύνδεση από τις 15:50) Αγώνας

-------------------------

Τα... Πάνω Κάτω έρχονται στον Alpha. Το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού θα παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος και θα προβάλλεται καθημερινά στις 17.50, από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. «Δύο παίκτες, δύο κερκίδες, δύο ομάδες. Οι δύο αντίπαλοι καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα αριθμητικά δεδομένα που τους δίνει ο Χρήστος Φερεντίνος, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι.