«InContact» Duo

«InContact» Duo
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο φλαουτίστας Λεωνίδας Σαραντόπουλος και ο πιανίστας Δημήτρη Βερδίνογλου, παίζουν ζωντανά την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στο Jazzét Café.

06 Σεπτεμβρίου 2019

Στο live θα παρουσιάσουν καινούργιες πρωτότυπες συνθέσεις για πιάνο και φλάουτο καθώς και συνθέσεις από τον πρώτο τους δίσκο «InContact», ο οποίος βρίσκεται υπό έκδοση από την Violin Productions.

O Λεωνίδας Σαραντόπουλος και ο Δημήτρη Βερδίνογλου, γνωρίζονται από το 2004 από την κοινή τους φοίτηση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ενώ έχουν συμμετάσχει μαζί σε πολλές συναυλίες και μουσικά project σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Βερδίνογλου σπούδασε κλασικό και τζαζ πιάνο στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και αργότερα στο Βασιλικό Κονσερβατόριο της Χάγης

Ο Λεωνίδας Σαραντόπουλος είναι φλαουτίστας και συνθέτης της τζαζ. Το 2010 αποφοίτησε από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο της Ελληνικής τζαζ μουσικής σκηνής Το 2012 έβγαλε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Black Mamba» που περιλαμβάνει δικές του συνθέσεις ενώ ο δεύτερος «Paflax» κυκλοφόρησε το 2017.

Κρατήσεις: 210- 5815626