Το The PressProject για την Ελληνοφρένεια

Το The PressProject για την Ελληνοφρένεια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κι εμείς ως e-tetRadio συμφωνούμε μαζί του...

10 Σεπτεμβρίου 2019

Σήμερα Δευτέρα η Ελληνοφρένεια ξεκίνησε εκπομπές στα Παραπολιτικά 90.1 (ακούστε το ντεμπούτο τους παρακάτω). Και ήταν μία μετακίνηση που δημιούργησε πολλές αντιδράσεις. Εδώ στο e-tetRadio δεν είπαμε και πολλά, δεν ήταν της στιγμής. Δεν ήμασταν εναντίον της απόφασης των συντελεστών της εκπομπής. Συμφωνούμε λοιπόν, μπορούμε να πούμε, με την άποψη των (παλιών και πάντοτε αγαπημένων μας) συνοδοιπόρων του ThePressProject.

Ενδεικτικά:

Η Ελληνοφρένεια είναι η καλύτερη σατιρική εκπομπή του ραδιοφώνου διότι πρόκειται για τους ικανότερους δημοσιογράφους στο είδος αυτό, αλλά και γιατί μπορούν αυτοί οι δύο συντελεστές να έχουν στη διάθεσή τους τον χρόνο που χρειάζεται για να παράγουν εκπομπή μίας ώρα την ημέρα, με την τεχνική βοήθεια και υποστήριξη για το μοντάζ των ηχητικών κλπ.
Το να απαιτούμε να αποσυρθούν όλοι οι αριστεροί δημοσιογράφοι από τα συστημικά Μέσα σημαίνει ότι α) δεν θα υπάρχει η φωνή τους στον κεντρικό δημόσιο διάλογο και β) ότι βασικά δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ πού θα εργαστούν όλοι αυτοί.
Δεν μπορούμε να ζητήσουμε από κανέναν να μη δουλεύει, επειδή δεν μας αρέσει το αφεντικό του. Είναι η δουλειά του. Μπορεί κανείς να πει, για τον εαυτό του, ότι δεν θα το έκανε ποτέ.
Το ενδεχόμενο να αρχίσει η Ελληνοφρένεια να αγιογραφεί τον Μαρινάκη είναι επιστημονική φαντασία.
Η Ελληνοφρένεια είναι μια όαση πολιτικής κριτικής και ποιοτικής σάτιρας στο σημερινό τοπίο, λοιπόν μέσα στη γενική μιζέρια και την άστοχη δυσπιστία που πάει και βρίσκει στόχους εκεί που δεν πρέπει, ας ευχηθούμε στον Θύμιο και τον Αποστόλη καλή αρχή, με όλη μας τη χαρά που ξεκινάνε και πάλι.