Αγοράστε εισιτήρια για συναυλίες κατευθείαν από το Loaded

Αγοράστε εισιτήρια για συναυλίες κατευθείαν από το Loaded
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα μόλις 5 (!) στάδια που χρειάζεστε για να πάτε (μέσω Loaded) σε μία, οποιαδήποτε, συναυλία...

10 Σεπτεμβρίου 2019

Σας το έχουμε κάνει πολύ εύκολο ώστε να αποφεύγετε οποιαδήποτε περιττή κίνηση.

1) Στο Calendar (ΕΔΩ) βλέπετε όλες τις συναυλίες των επόμενων μηνών. Ολες όμως. Και στον Χάρτη (ΕΔΩ) με μία εκπληκτική -και χρήσιμη- εφαρμογή βρίσκετε και την διεύθυνση του κάθε χώρου στον οποίο γίνονται οι συναυλίες (πατήστε στην αριστερή στήλη τη συναυλία που θέλετε και θα σας οδηγήσει ο χάρτης μόνος του).
2) Από το Calendar τον Χάρτη ή την Agenda (ΕΔΩ) επιλέγετε ποια συναυλία σας ενδιαφέρει.
3) Μπαίνοντας στο θέμα με τη συναυλία θα βρείτε όλες τις πληροφορίες: Ημερομηνία, Χώρος και Τιμές Εισιτηρίων. Επίσης λίγα (όχι πολλά) στοιχεία για τον καλλιτέχνη και κάποια τραγούδια ή άλμπουμ ώστε να ακούσετε και να πάρετε γεύση (αν δεν τον γνωρίζετε βέβαια).
4) Θα δείτε και το «κουμπί» που λέει «Αγοράστε τα εισιτήριά σας». Το Loaded συνεργάζεται με την Viva και θα μπορείτε να αγοράζετε τα εισιτήρια για τα live κατευθείαν από εμάς χωρίς να ψάχνεστε.
5) Δίπλα από το «Αγοράστε τα εισιτήριά σας» (και κάτω από τον μικρό χάρτη) υπάρχει κι ένα άλλο «κουμπί» που λέει «Get Directions». Αυτό είναι πολύ βολικό ειδικά όταν βλέπετε το Loaded από το κινητό σας τηλέφωνο γιατί ανοίγει κατευθείαν Google Maps και σας δίνει οδηγίες για τη διαδρομή από εκεί που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή μέχρι το χώρο διεξαγωγής της συναυλίας.

Ολα εντελώς απλά όπως βλέπετε.

Σκεφτόμαστε να ερχόμαστε και από το σπίτι σας, να σας πηγαίνουμε εμείς στις συναυλίες και μετά να σας γυρίζουμε πίσω. Είναι το επόμενο που σχεδιάζουμε, κάντε λίγο υπομονή. Και ποτό να πίνουμε μετά, αν θέλετε, να συζητάμε για το live που είδαμε...



Στην ίδια κατηγορία