Επικός διάλογος Γιάννη Πάριου με δήμαρχο για διακοπή συναυλίας

Επικός διάλογος Γιάννη Πάριου με δήμαρχο για διακοπή συναυλίας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιασε βροχή, έπιασε μπόρα...

11 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Γιάννης Πάριος από τη μια μεριά, ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης από την άλλη.

Οπως διαβάζουμε στη Μακεδονία (από εκεί και η φωτογραφία), όλα ξεκίνησαν όταν η βροχή στάθηκε η αιτία για τη διακοπή της συναυλίας του Πάριου στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

«Δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω» είπε ο Γιάννης Πάριος μόλις άρχισε να βρέχει.
Ο δήμαρχος είχε άλλη γνώμη όμως και του ζήτησε να σταματήσει να τραγουδάει, για να αποφευχθεί ο πανικός όταν γίνει εντονότερη η βροχή.
«Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής.

Ο δήμαρχος Νέαπολης Συκεών δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, διαβάζουμε στο ρεπορτάζ, έκατσε στη θέση του και μάλιστα έκανε τον σταυρό του.

Ο Πάριος συνέχισε να τραγουδάει αλλά κάποια στιγμή έκλεισαν τα μικρόφωνα και κόπηκε το ρεύμα από την ορχήστρα. «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω... Πες να το ανοίξουνε» είπε ο Γιάννης Πάριος στο δήμαρχο αλλά εκείνος είχε διαφορετική γνώμη: «Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω».
«Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος στον ηλεκτρολ.... συγγνώμη στον δήμαρχο θέλαμε να πούμε.

«Τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα» η απάντηση του δημάρχου.

Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας, γράφει η Μακεδονία.

Τέλειο δεν είναι; Στείλαμε μήνυμα στα παιδιά του Luben να αναλάβουν δράση.

Η καλύτερη βέβαια είναι η κυρία στο τέλος που ενώ γίνεται ο κακός χαμός πάει δίπλα στον Πάριο για σέλφι... Αριστούργημα!