Ο «Άμλετ της Σελήνης» συναντά τα «αιρετικά» έγχορδα

Ο «Άμλετ της Σελήνης» συναντά τα «αιρετικά» έγχορδα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για δύο τελευταίες παραστάσεις στις 18 και 25 Ιανουαρίου, στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

12 Σεπτεμβρίου 2019

Για δύο ακόμα παραστάσεις, τα Σάββατα 18 και 25 Ιανουαρίου, θα παρουσιάσει ο Χρήστος Θηβαίος στη μουσική σκηνή Σφίγγα, μερικές  από τις καλύτερες στιγμές του.

Από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει αυτά τα νέα τραγούδια του, στο άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο "Από τους κήπους των ψιθύρων".

Το πρόγραμμα ενώνει μουσικά τα Εξάρχεια του Χρήστου Θηβαίου με το Μπραχάμι του Χάρη Κατσιμίχα. Συνοδοιπόροι όπως και στις περσινές του εμφανίσεις, οι εκρηκτικοί String Demons, το ντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, που ξεχώρισε με τις αναιδείς και πρωτότυπες διασκευές του σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής. Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη ηλεκτρίζουν με τον ήχο τους αυτή την ούτως ή άλλως εκρηκτική διαδρομή.

Μαζί τους στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Κλέων Αντωνίου (από τους Μode Plagal).

Ώρα έναρξης: 22:30