Media News εν τάχει (12/09)

Media News εν τάχει (12/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την ερχόμενη Δευτέρα έρχεται ένα ακόμα «κύμα» επιστροφών στα κανάλια...

12 Σεπτεμβρίου 2019

Στον ΑΝΤ1 επανέρχεται όλη η πρωινή του ζώνη και τα καθημερινά τηλεπαιχνίδια του. Την αρχή θα κάνει ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα», καθημερινά στις 6 το πρωί, έχοντας στο πλευρό του τους Γιώργο Γρηγοριάδη, Αλεξάνδρα Καϋμένου και Δημήτρη Χριστούλια. Στις 10 θα πάρει τη σκυτάλη το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, μαζί με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρη Καβατζίκη στο πάνελ. Στις 3 το μεσημέρι έρχεται το «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, και στις 17.15 το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου.

-------------------------

Στον Alpha ξεκινά και πάλι το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, κάθε μέρα στις 8 το πρωί. Μαζί της στο πάνελ οι Χάρης Χριστόπουλος, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Μαρία Αντωνά και Χρήστος Βαρθαλίτης, με τον Δήμο Βερύκιο να παραμένει (τελικά) στην εκπομπή.

-------------------------

Σε μια κίνηση που... θυμίζει Alter κι όχι Mega, προχώρησε το Open, εντάσσοντας στο δυναμικό του την Αννίτα Πάνια. Από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 15.40 το «Αννίτα Κοίτα» θα προβάλλει προσωπικές ιστορίες των τηλεθεατών του, και θα αναζητά λύσεις στα προβλήματά τους. «Να περάσει το επόμενο παρατράγουδο»...

-------------------------

Παραμένοντας στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, την ίδια μέρα θα ξεκινήσει και η εκπομπή του Νίκου Σαμοϊλη «Με το Νι και με το Σίγμα», που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 14.40. Καθημερινότητα, υγεία, οικογένεια, οικονομία και χρηστικά θέματα, θα είναι στην ατζέντα της εκπομπής.

-------------------------

Η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του Αντώνη Λιβάνη, του εκδότη και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ που έφυγε από τη ζωή χθες. Απόψε στις 19.50 κι από την ΕΡΤ1, θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που είχε δώσει ο Αντώνης Λιβάνης στην εκπομπή «Η Άλλη Όψη» του Μανώλη Κοττάκη, τον Οκτώβριο του 2005.

-------------------------

Πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 11 το βράδυ για την ισπανικής παραγωγής σειρά «Μαύρος Θάνατος», στην ΕΡΤ3. «Κατά τη διάρκεια της επιδημίας της βουβωνικής πανώλης στη Σεβίλλη του 1597, ο Ματέο, ένας πρώην στρατιώτης -ο οποίος είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πόλη για να σωθεί, αφού είχε καταδικαστεί σε θάνατο από την Ιερά Εξέταση για την εκτύπωση απαγορευμένων βιβλίων- επιστρέφει για να βρει και να βοηθήσει τον γιο του νεκρού φίλου του. Πριν ολοκληρώσει την αποστολή του, συλλαμβάνεται από τους Ιεροεξεταστές, οι οποίοι υπόσχονται να του χαρίσουν τη ζωή, ζητώντας σε αντάλλαγμα την επίλυση μιας σειράς «διαβολικών» εγκλημάτων».

-------------------------

Αύριο στις 20.00 και για μια ώρα, στην ροκ ζώνη του Καναλιού 1 90.4 με τον Τάσο Πάλλα:

- To ροκ φεύγει σιγά – σιγα από την μουσική σκηνή, αλλά επιστρέφει σαν marketing: τώρα και οικος μόδας Curt Cobain!

- 20 χρόνια μετά, οι Metallica και η Συμφωνική του San Fancisco παρουσιάζουν το S&M2.

- Kι ενώ ο Bob Dylan ετοιμάζεται για ακόμα μια περιοδεία, αμερικάνικο περιοδικό τον τοποθετεί πρώτο στη μακάβρια λίστα των επόμενων απωλειών ροκ θρύλων.

- Ο John Le Carre ανακαλεί στη δράση τους κατασκόπους του, στον αγώνα κατα του Brexit!