Media News εν τάχει (17/09)

Media News εν τάχει (17/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρεμιέρες που έρχονται, και πανηγυρισμοί για πρεμιέρες που έγιναν...

17 Σεπτεμβρίου 2019

Η νέα ώρα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ έφερε (οριακή) πρωτιά στο κανάλι. Χθες η Σία Κοσιώνη συγκέντρωσε ποσοστό 19,7% στο σύνολο, έναντι του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που ήταν δεύτερο με 19,5%. Στην τρίτη θέση o Alpha με 16,5%, στην τέταρτη το Star με 13,4%, στην πέμπτη το Open με 8% και στην τελευταία θέση η ΕΡΤ1 με 5%.

-------------------------

«Σαμπάνιες» ανοίγουν και στον Alpha, αυτή τη φορά για την χθεσινή επιστροφή με νέα επεισόδια του «Έλα στη θέση μου». Την δημοφιλή κωμική σειρά είδαν έστω για ένα λεπτό 1.294.000 τηλεθεατές, συγκεντρώνοντας ποσοστό 20,4% στο σύνολο και 22,2% στο «δυναμικό κοινό» 18-54. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, μάλιστα, έφτασε στο 40,3%!

-------------------------

Το «Λόγω Τιμής», η σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία πριν δύο δεκαετίες μέσα από το Mega, επιστρέφει 20 χρόνια μετά στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 11 το βράδυ. Το «cast» στο μεγαλύτερο μέρος του παρέμεινε ως είχε. Άλκις Κούρκουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν κ.ά.

-------------------------

Επιστροφή και για τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha, δύο μέρες νωρίτερα. Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το «Καλύτερα δε γίνεται» επανέρχεται για μια ακόμα σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με τους Κώστα Τσουρό, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Παναγιώτης Χατζηδάκη να πλαισιώνουν την έμπειρη παρουσιάστρια.

-------------------------

Στο One Channel «μετακόμισε» η Κατερίνα Ζάννη. Έπειτα από μια σύντομη θητεία στο communication management του ΣΚΑΪ, η οποία έληξε τον περασμένο Ιούλιο, η -για πάνω από 10 χρόνια- υπεύθυνη τύπου του Mega θα εργάζεται πλέον στο νεοσύστατο κανάλι, που ετοιμάζεται να εκπέμψει (και) στην Digea.

-------------------------

Επιστροφές και στο ραδιόφωνο. Τα live sessions «Νύχτες στον Ρυθμό» έρχονται για άλλη μια σεζόν στους 94.9, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ. Πρώτος καλεσμένος ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος θα τραγουδήσει για τους ακροατές του Ρυθμού 94.9 και θα απαντήσει στις ερωτήσεις της οικοδέσποινας, Ράνιας Κωστάκη.