Οι MGLA ματαίωσαν τη συναυλία τους στο Gagarin και δεν μπορείτε να σκεφτείτε το λόγο

Οι MGLA ματαίωσαν τη συναυλία τους στο Gagarin και δεν μπορείτε να σκεφτείτε το λόγο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα έπαιζαν απόψε οι Πολωνοί αλλά τελικά όχι...

19 Σεπτεμβρίου 2019

Ο λόγος ματαίωσης έχει τη φάση του. Μας τα λέει το ίδιο το συγκρότημα στην ανακοίνωση που έβγαλε: «Ο λόγος είναι απλός, πρακτικός και για αυτό περισσότερο εξοργιστικός: το tour bus χάλασε ενώ βρισκόμασταν καθ' οδόν προς Αθήνα, στο κέντρο του πουθενά κάπου στη Σερβία, 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Ερευνήσαμε κάθε πιθανή λύση και είναι αδύνατο να φτάσουμε στην Αθήνα εγκαίρως, ούτε καν με αεροπλάνο καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις - επιπλέον κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι θα παρακάμπταμε τις support μπάντες και ότι η παραγωγή θα ήταν ελλιπής. Το λεωφορείο μας θα είναι υπό επισκευή τουλάχιστον για 24 ώρες από τη στιγμή που θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου μπορεί να γίνει service, πράγμα δύσκολο αφού ακόμα είμαστε σταματημένοι στην άκρη του δρόμου, και πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα προλάβουμε να βρεθούμε εγκαίρως ούτε στη Θεσσαλονίκη».

Μας υπόσχεται η μπάντα πάντως ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα, ελπίζει μέσα στο 2019. Επειδή όλοι σκέφτονται διάφορα σε ανάλογες περιπτώσεις, για αυτό και η διευκρίνηση. Ηταν και πολύ υψηλή η προπώληση

Από το Gagarin επιβεβαιώνουν πως αυτός πράγματι είναι ο λόγος ματαίωσης της συναυλίας και δεν έχει σχέση με... πολιτικά. Γιατί κάποια πράγματα ακούγονταν από τον αναρχικό χώρο - διαβάστε ΕΔΩ.