Πάει καλά το PAOK TV

Πάει καλά το PAOK TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ηδη έχουν αγοραστεί περισσότερα από 7.500 ετήσια πακέτα.

20 Σεπτεμβρίου 2019

Οπως γράφει το sdna.gr που μας δίνει τα νούμερα, «ξέχωρα από τα ετήσια πακέτα, έχουν καταγραφεί και 3.500 μεμονωμένοι, οι οποίοι μέσα από τη λογική του pay per view έχουν εξασφαλίσει το παιχνίδι της Κυριακής». Μάλιστα, «σε αυτούς τους αριθμούς δεν συνυπολογίζει κανείς και τα επαγγελματικά πακέτα».

Μπαίνοντας στο site του PAOK TV διαβάζουμε ότι «οι φίλοι της ομάδας, στην προνομιακή τιμή των 69,99 ευρώ, δηλαδή με λιγότερο από οκτώ ευρώ το μήνα, μπορούν να προμηθευτούν την συνδρομή για την τρέχουσα σεζόν και ν’ αποκτήσουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το υλικό του PAOK TV, το οποίο περιλαμβάνει τις μεταδόσεις όλων των εντός έδρας αγώνων της Super League, κανονικής διάρκειας και Play Offs, απεριόριστη δυνατότητα επαναλήψεων, αλλά και πλούσιο αποκλειστικό υλικό, με εκπομπές, αφιερώματα και πολλά άλλα τα οποία θ’ ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα».

Σημειώνει φυσικά πως με την υπηρεσία Pay Per View ο καθένας μπορεί να επιλέξει το βίντεο ή τον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει πληρώνοντας μόνο γι' αυτό.

Είναι ο νέος δρόμος για την τηλεόραση αυτός (μέσω internet) και όσοι δεν το καταλαβαίνουν είναι βαθιά νυχτωμένοι.