Στον αισιόδοξο κόσμο του Nicola Piovani

Στον αισιόδοξο κόσμο του Nicola Piovani
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι συνθέσεις και τα τραγούδια του βραβευμένου συνθέτη, θ’ ακουστούν στις 24 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ερμηνευτή τον Θοδωρή Βουτσικάκη.

30 Σεπτεμβρίου 2019

Τα τραγούδια του συνθέτη έντυσε με λόγο η Λίνα Νικολακοπούλου  η οποία έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας. Τα ερμηνεύει ο Θοδωρής Βουτσικάκης με τη συνοδεία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Αντώνη Σουσάμογλου και του Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Στη συναυλία «Όμορφη ζωή  / La vita è bella», θα γίνει επίσημα η πρώτη παρουσίαση του νέου δίσκου των Piovani –Νικολακοπούλου – Βουτσικάκη με τίτλο «Όμορφη ζωή» όπου θ’ ακουστούν στα ελληνικά αγαπημένες μελωδίες και ορισμένα κρυμμένα διαμάντια του συνθέτη.

Και λίγα λόγια από την Λίνα Νικολακοπούλου:

«Είναι πολύ σημαντικό ειδικά στους καιρούς που ζούμε να μπορεί κάποιος να σου μεταδώσει το συναίσθημα πως ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΖΩΗ. Να σε κάνει να χαμογελάσεις, να νιώσεις την καρδιά σου ζωντανή, να σου δικαιώσει την ομορφιά της Αγάπης. Καμιά φορά και λίγες μόνο νότες μιας μουσικής μπορούν να το καταφέρουν. Ο ιταλός συνθέτης και μαέστρος Nicola Piovani είναι σίγουρα ένας από αυτούς τους δημιουργούς που χρωματίζουν μαγικά τον τρυφερό και ευάλωτο εσωτερικό μας κόσμο».

Ώρα έναρξης: 20:30

Εισιτήρια ΕΔΩ: