Τσαμπουκαλεμένο Punk n Roll στο AN club

Τσαμπουκαλεμένο Punk n Roll στο AN club
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τριπλή εισβολή από τους GRAMM ELEVEN, τους COYOTE'S ARROW και την I WILL NEVER. AGAIΝ στο ιστορικό κλαμπ των Εξαρχείων την 1η Νοεμβρίου.

06 Οκτωβρίου 2019

Υποσχέσεις για ηλεκτρισμό μέχρι τέλους στο «Aν Club» την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, από τους GRAMM ELEVEN, τους COYOTE'S ARROW και την I WILL NEVER. AGAIΝ.

Οι Gramm Eleven δηλαδή η Joe με την εκρηκτική φωνή και παρουσία της, ο Woody των Panx Romana (κιθάρα, φωνητικά), ο Stone (μπάσο, φωνητικά) και ο Camel των Stress (τύμπανα), ξεκινούν πάντα να παίζουν μουσική τραγουδώντας τα συνθήματά τους.

Οι φωνητικές μελωδίες τους συνοδεύονται από έναν αστόλιστο και ωμό ήχο, γεμάτο με όσα περισσότερα ηλεκτρικά φορτία μπορούν να ξεράσουν οι ενισχυτές τους.

Μαζί τους, οι Coyote's Arrow, που σχηματίστηκαν τον χειμώνα του 2014 από ενεργά μέλη της αθηναϊκής ροκ σκηνής. Οι ρίζες τους βρίσκονται στους Deus Ex Machina (Δημ. Μανθος - Stavros Ex) και Nonmandol (Εύα Κολόμβου), δύο από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα της χώρας με ανεξίτηλο στίγμα.

Λατρεύουν να ακροβατούν με μοναδικό τρόπο ανάμεσα στο σκληρό ήχο της πόλης και τον ανοιχτό αντίλαλο της ερήμου, εισάγοντας μια νέα πρόταση στο μουσικό τοπίο της Αθήνας.

Βουντού ρυθμοί, δυνατές μπασογραμμές, κιθαριστικά ξεσπάσματα, ένα εκπληκτικό ντουέτο ανδρικής και γυναικείας φωνής, ξεσηκωτικά ρεφρέν και ηχητικά στοιχεία από μακρινές μουσικές κουλτούρες, αποτελούν την εκρητική μουσική «σφραγίδα» του γκρουπ.

Τέλος, η Ι Will NEVER. AGAIN, η Νάντια με την κιθάρα της αρκούν! Σόλο μουσικό project που είναι ικανό να σε ταξιδέψει από την άμμο των παραλιών ως και τα σκληρά τσιμέντα της πόλης.

Με ακουστικό πάντα ήχο μιας κιθάρας και μιας φωνής ξεδιπλώνει άνετα folk rock/acoustic και punk στοιχεία παραπέμποντας στους Dead Moon, Βad Religion και Social Distortion.

 



Στην ίδια κατηγορία