2nd Jazz Solo Guitar Festival

2nd Jazz Solo Guitar Festival
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το νέο τζαζ κλαμπ της Αθήνας, το Jazzét Café παρουσιάζει το 2οJazz Solo Guitar Festival, μια διοργάνωση ενός κιθαριστικού φεστιβάλ στις 18 και 19 Οκτωβρίου.

06 Οκτωβρίου 2019

Η ιδέα και υλοποίηση του φεστιβάλ, ανήκει στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Music Center Athens - Jazzét Café και κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή.

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ για τους λάτρεις της σύγχρονης κιθάρας και όχι μόνο, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα και επικεντρώνεται στην κιθαριστική τεχνοτροπία και τεχνογνωσία, στη συνθετική αντίληψη και στην αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της σύγχρονης κιθάρας.

Έξι κορυφαίοι Έλληνες κιθαριστές από τον ευρύ χώρο της Jazz & Fusion Μουσικής, οι Θοδωρής Κότσιφας, Γιώργος Κρομμυδάς, Πρίαμος Μωράκης, Βαλεντίνος Ντούλιας, Δημήτρης Πολίτης και Κωνσταντίνος Στουραίτης θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά το προσωπικό του κιθαριστικό τρόπο παιξίματος, τεχνικής και ηχοχρώματος.

Παράλληλα με το 2nd Jazz Solo Guitar Festival 2019, στη γκαλερί ArteGa του Jazzét Café παρουσιάζεται η Έκθεση Τζαζ Φωτογραφίας “Jazz for Sore Eyes” του Ιωάννη Καρνεσιώτη, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Αίαντα Χριστοφή.

Ώρα έναρξης: 22:30