Ένα show διαφορετικό από τα υπόλοιπα

Ένα show διαφορετικό από τα υπόλοιπα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο καινοτόμος παραγωγός της techno, Max Cooper, έρχεται στην Αθήνα στις 9 Δεκεμβρίου στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

09 Οκτωβρίου 2019

Γεννημένος στην Β.Ιρλανδία και με έδρα το Λονδίνο, o Max Cooper είχε πάντα ένα αμείωτο ενδιαφέρον για τον κόσμο της επιστήμης και την μουσική. Το 2008 απέκτησε Phd στην βιοπληροφορική, ενώ παράλληλα το ίδιο διάστημα εξερευνούσε τον πολύπλοκο αλλά μελωδικό του ήχο με μία εντυπωσιακή πορεία διαφόρων singles που χρονολογείται από το 2007. Το 2010 αποφάσισε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην παραγωγή μουσικής συνδυάζοντας την αγάπη του για τα μοτίβα και τις δομές μέσα από εγκαταστάσεις και οπτικοακουστικά μέσα.

Ο ταλαντούχος παραγωγός της techno έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία στούντιο άλμπουμ τα οποία έχουν λάβει μεγάλη κριτική αναγνώριση.

O Max Cooper έχει συνεργαστεί με αρκετούς σύγχρονους κλασικούς συνθέτες όπως Michael Nyman, Tom Hodge, Nils Frahm και @Bruce Brubaker στην επανεμφάνιση κομματιών του Philip Glass, «Glassforms». Οι ιδιοφυείς παραγωγές του και παραστάσεις έχουν αποφέρει μεγάλες διακρίσεις συμπεριλαμβανομένων αρκετών καταχωρήσεων στο RA top 100 τόσο σε live όσο και σε DJ κατηγορίες. Πολλαπλές sold out εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ και το Παρίσι, οδήγησαν σε μία πρόσκληση από το Barbican Centre του Λονδίνου στα πλαίσια του ετήσιου Life Rewired όπου θα γίνει το ντεμπούτο του «Yearning For The Infinite».

Εισιτήρια ΕΔΩ: