Προσπερνώ το ότι ο Πρετεντέρης κατηγορεί εμένα για «αμοραλισμό»...

Προσπερνώ το ότι ο Πρετεντέρης κατηγορεί εμένα για «αμοραλισμό»...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Γιώργος Καρελιάς εναντίον Γιάννη Πρετεντέρη.

16 Οκτωβρίου 2019

Αφορμή ένα άρθρο του Γιώργου Καρελιά στο iefimerida (τότε, τις καλές εποχές) που το πήρε ο Πρετεντέρης, απομόνωσε μία φράση κι έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα.

ΕΔΩ το άρθρο του Γιώργου Καρελιά κι ΕΔΩ του Γιάννη Πρετεντέρη για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

«Ο Γιάννης Πρετεντέρης πήρε μια φράση πέντε λέξεων (και αυτή κουτσουρεμένη, δηλαδή παραποιημένη) από πρόσφατο άρθρο μου σχετικά με την υπόθεση Novartis, στο οποίο έλεγα ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να την κλείσει αφού είναι παρωδία χωρίς στοιχεία, για να συμπεράνει (ο Πρετεντέρης) ότι "η άποψη αυτή δεν είναι μόνο αμοραλιστική, αλλά και απολύτως ανακριβής ως προς την ουσία της υπόθεσης"», γράφει ο Γιώργος Καρελιάς. «Μάλιστα. Προσπερνώ το ότι ο Πρετεντέρης κατηγορεί εμένα για "αμοραλισμό" - θα γελάνε και τα τσιμέντα, κατά τη δική του προσφιλή φρασεολογία. Αλλά επειδή δεν μπορώ να απαντήσω στο άρθρο του εκτενώς (κατά σατανική σύμπτωση, την ημέρα που έγραφε αυτό στο ΒΗΜΑ εγώ έφευγα από το iefimerida.gr, λόγω λογοκρισίας), δεν θα τον ακολουθήσω στην εξαπάτηση (των αναγνωστών του) που επιχείρησε».

Και λέει και κάτι ακόμα ο Καρελιάς, περί αμοραλισμού: «Εγώ έχω πάγια θέση για τα θέματα αυτά (Ειδικών Δικαστηρίων κλτ). Και δεν την αλλάζω ανάλογα με το τι θέλει και επιδιώκει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης του Μέσου στο οποίο γράφω. Και, σε κάθε περίπτωση, δεν υποστηρίζω τη μια τον Σημίτη, την άλλη τον Σαμαρά, την παράλλη τον Μητσοτάκη και αύριο ποιος ξέρει ποιον. Οι κωλοτούμπες με ζαλίζουν».

Σε αυτό δεν θα απαντήσει ποτέ ο Γιάννης Πρετεντέρης... Τι να έλεγε άλλωστε...