Weekend Spins

Weekend Spins
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Loaded.gr επιλέγει και σας προτείνει για το weekend μία συναυλία από κάθε μουσικό είδος...

16 Οκτωβρίου 2019

Γιατί είναι πολλές, πάρα πολλές, οι συναυλίες αν δείτε στο Calendar.

Την Παρασκευή μετρήσαμε 21. Και το Σάββατο 19. Και την Κυριακή άλλες 11. Σύνολο: 41. Πάει, χαθήκαμε...

Jazz
Στο νέο μουσείο που έφτιαξε το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή θα γίνονται και τζαζ συναυλίες. Η Αφροδίτη Παπακαλού που επισκέφτηκε το μουσείο έχει να το λέει - διαβάστε ΕΔΩ. Αυτή την Παρασκευή λοιπόν θα έχουμε την πρώτη συναυλία της σειράς «Οι μεγάλοι μουσικοί της Jazz» κατά την οποία ο πιανίστας Γιώργος Κοντραφούρης θα παίξει συνθέσεις του εμβληματικού Αμερικανού πιανίστα της τζαζ και συνθέτη Thelonious Monk.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Rock
Ο Michael Gira και ο Norman Westberg των Swans έρχονται ξανά στην Αθήνα και στο Temple Athens. Η γοητεία του θορύβου την Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Metal
Δεν είναι ακριβώς metal, δηλαδή είναι ακόμα post, space, prog και psychedelic rock. Οι Baroness παίζουν το Σάββατο στο Gagarin και όσοι είναι φαν των Tool δεν θα τους χάσουν (χάσουμε)

Πληροφορίες ΕΔΩ

Blues
Ο Lucky Peterson, o θρυλικός μπλουζίστας έρχεται στην Αθήνα και θα παίζει στο Half Note για τέσσερις βραδιές, από Παρασκευή και Δευτέρα. Μία μεγάλη συναυλία και σε ιδανικό χώρο.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Ελληνικό alternative
Ο Vassilikos, μας περιμένει την Παρασκευή στο Club του Σταυρού του Νότου και όπως είπε στο Loaded.gr, θα παίξει κομμάτια που ξέρει πως πολύς κόσμος θα τα ήθελε, αλλά τα έχει αγνοήσει πεισματικά για κάποια χρόνια.

Πληροφορίες ΕΔΩ



Classical Music
Η κορυφαία ορχήστρα της Κίνας έρχεται στην Αθήνα, η China Philharmonic Orchestra για μία φαντασμαγορική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής και στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη την Παρασκευή.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Ποπ
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου θα παίζουν στο «Hotel Ερμού» κάθε Παρασκευή και Σάββατο για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Οσοι βιάζεστε πηγαίνετε αυτό το Σαββατοκύριακο, όσοι μπορείτε να ζήσετε και χωρίς αυτούς τις επόμενες ημέρες περιμένετε και προγραμματίστε τους για πιο μετά.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Funk
O Kelly Finnigan, η φωνή των Monophonics για να μην ψάχνεστε, παίζει το Σάββατο στο Gazarte με το συγκρότημά του The Atonements.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Opera
Αφού εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους στην Εναλλακτική Σκηνή, το μουσικό παραμύθι της Λένας Πλάτωνος «Το αηδόνι του αυτοκράτορα», θα παρουσιαστεί στη μεγάλη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος. Εδώ η όπερα «συνομιλεί» με το animation. Είναι το πρωί της Κυριακής στις 11, μην μπερδευτείτε.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Electroclash
Ο Jay Jay Johanson επιστρέφει την Κυριακή στο αγαπημένο του Tiki Bar συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο, την trip hop, τη disco και την electroclash.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Παραδοσιακά
Ο Γιάννης Χαλκιαδάκης παρουσιάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Μύστες», στο Γυάλινο Up Stage.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Έντεχνα

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επιστρέφει από αυτό το Σάββατο στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Σημειώστε: 19,26 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες ΕΔΩ