Loaded.gr ο μουσικός χάρτης της Αθήνας

Loaded.gr ο μουσικός χάρτης της Αθήνας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το καινούργιο συναυλιακό site είναι 45 ημέρες on line παρουσιάζοντας όλες τις συναυλίες και τις ζωντανές εμφανίσεις που γίνονται στην πόλη.

28 Οκτωβρίου 2019

Ας σας ξεναγήσουμε μία φορά ακόμα στο site και τις επόμενες ημέρες θα δείτε κι άλλα πράγματα που ετοιμάζουμε. 

Το Loaded.gr διαθέτει έναν πλήρη και κατατοπιστικό χάρτη - δείτε τον ΕΔΩ. Στην αριστερή στήλη βλέπετε όλα τα live και, κλικάροντας πάνω τους, ο χάρτης σας οδηγεί αυτόματα στην τοποθεσία που γίνεται το καθένα από αυτά. 

Υπάρχει και το Calendar όμως (ΕΔΩ) ώστε με μία ματιά μόνο να μπορείτε να δείτε όλες τις συναυλίες των επόμενων ημερών και μηνών - υπάρχουν ημερομηνίες ακόμα και για το καλοκαίρι του 2020.

Στην κάθε συναυλία ξεχωριστά σας δίνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες: ημερομηνία, χώρος που γίνεται, εισιτήρια, τιμές, ώρα έναρξης και, μέσω του χάρτη, Get Direction, ώστε με το κινητό σας να βλέπετε και τη διαδρομή για να φτάσετε στο χώρο.

Το Loaded.gr συνεργάζεται με τη Viva ώστε να αγοράζετε τα εισιτήριά σας κατευθείαν από εδώ χωρίς να ψάχνεστε και να χάνετε χρόνο. 

Τις συναυλίες στην Agenda τις έχουμε χωρίσει σε τέσσερις κατηγορίες: Export για τα ξένα ονόματα, Import για τα ελληνικά, Classical & Opera για την κλασική μουσική και, τέλος, Dj's για τα dance.

Σύντομα θα έχουμε και πληροφορίες για τα club και μπαρ της Αθήνας. 

Στην κατηγορία Breaking Music σας δείχνουμε την επικαιρότητα, όσα εμείς νομίζουμε ότι αξίζει να παρουσιάζουμε. Εδώ υπάρχουν και συνεντεύξεις από τα ονόματα που παίζουν στην Αθήα και μας δίνουν συνεντεύξεις. 

Στα Reviews διαβάζετε εντυπώσεις από τις συναυλίες που είδαμε.

Στα Opinions δημοσιεύουμε μουσικές απόψεις και γνώμες. 

Τα podcasts είναι μία καινοτομία για τα ελληνικά sites και ξεκινάει το Νοέμβριο. Στην παραγωγή (ποια άλλη;) η Kafka.

Σύντομα έρχονται και τα video

Ο μουσικός χάρτης της Αθήνας κάνει loading εδώ πλέον. Και ακόμα δεν είδατε τίποτε.