Οι Judas Priest έρχονται στην Ελλάδα. Εσείς τι θα κάνετε στις 17 Ιουλίου;

Οι Judas Priest έρχονται στην Ελλάδα. Εσείς τι θα κάνετε στις 17 Ιουλίου;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Tο Release Athens παρουσιάζει τους Judas Priest και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, το Κλειστό Φαλήρου (Tae Kwon Do) θα μετατραπεί σε... παράδεισο του headbanging, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια ζωής μιας μπάντας που καθόρισε όσες λίγες τον σκληρό ήχο.

23 Οκτωβρίου 2019

Έχοντας ήδη ανακοινώσει headline εμφανίσεις στα σημαντικότερα metal φεστιβάλ του κόσμου για το 2020, οι "metal gods" φέρνουν και στην Αθήνα το πιο εντυπωσιακό show τους σε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη από greatest hits!

Οι Judas Priest δημιουργήθηκαν το 1969 στο Birmingham της Αγγλίας και έμελλε να αλλάξουν για πάντα το πρόσωπο του heavy metal. Οι δύο πρώτοι δίσκοι "Rocka Rolla και "Sad Wings of Destiny" έδωσαν μια γεύση, αλλά η επόμενη τετράδα-δυναμίτης, τους εκτόξευσε σε δυσθεώρητα ύψη.

"Sin After Sin" ('77), "Stained Class" ('78), "Hell Bent for Leather" ('78) και "Unleashed in the East" ('80) μάς έδωσαν ύμνους όπως "Sinner", "Diamonds and Rust", "Ηell Bent for Leather" και "The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown)".

Oι ηγέτες του ακραίου ήχου, οι απόκοσμοι και προκλητικοί Cradle Of Filth, θα βρεθούν στο πλευρό των Judas Priest. Μαζί και το supergroup των Dead Daisies, με μπροστάρη τον κύριο Glenn Hughes (ή απλά «The Voice o Rock»), σε ένα εκρηκτικό heavy rock show.



Στην ίδια κατηγορία