Συναυλίες για όσους δεν φύγουν από την Αθήνα το τριήμερο

Συναυλίες για όσους δεν φύγουν από την Αθήνα το τριήμερο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Weekend Spins: Το Loaded.gr επιλέγει και σας προτείνει για το weekend μία συναυλία από κάθε μουσικό είδος...

25 Οκτωβρίου 2019

Οι συναυλίες είναι πάρα πολλές – έρχεται και τριήμερο, οπότε ρίξτε και μια ματιά στο Calendar για ακόμα περισσότερα live.

Rock

Οι Steve Wynn, Dennis Duck, Mark Walton και Jason Victor ή αλλιώς The Dream Syndicate θα ξαναβρεθούν στη σκηνή του Fuzz Live Music Club το Σάββατο. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Dustbowl.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Metal

Με καριέρα 30 χρόνων οι ACID DEATH επιστρέφουν στο Temple το Σάββατο. Χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως το πιο ανατρεπτικό, αμφιλεγόμενο και «αιρετικό» συγκρότημα Death Metal που υπήρξε στην ελληνική σκηνή μέχρι το 2001.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Alternative / Rock / Experimental

Η ελληνοβρετανική μπάντα των Electric Litany παρουσιάζει live το τρίτο της album, «Under A Common Sky» την Παρασκευή στο Gagarin 205.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Jazz

Την Παρασκευή, επίσης, το Jazzét Café στο Χαϊδάρι, υποδέχεται ένα ευρωπαϊκό ντουέτο υψηλών προδιαγραφών του πιανίστα και συνθέτη Dan Costa και του σαξοφωνίστα από την Μάλτα, Carlo Muscat.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Classical Music

Εδώ έχουμε να κάνουμε με συνδυασμό κλασικής αλλά και jazz μουσικής. Το ανατρεπτικό σχήμα των Southern Alliance Γιάννης Κασέτας και η Menanto Chamberlain, έρχεται στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Κυριακή. Και με ελεύθερη είσοδο!

Πληροφορίες ΕΔΩ

Opera

Το Powder her face του Τόμας Άντες, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από τις 25 Οκτωβρίου. Τολμηρή, προκλητική και αιχμηρή, η σπουδαία σύγχρονη όπερα Powder her face (1995) έρχεται σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Funk

Και όχι μόνο Funk γιατί οι Blueballs ανακατεύουν Rock, Funk, disco και ska. Αν δεν μας πιστεύετε πηγαίνετε μία βόλτα την Παρασκευή μέχρι το Faust.  

Πληροφορίες ΕΔΩ

Έντεχνα

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές ένα από τα ιστορικά και πιο μακρόβια γκρουπ επιστρέφει για πέμπτη χρονιά στη σκηνή του ιστορικού Half Note από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Λαϊκά

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή Ρίζες στον Κεραμεικό κάθε Σάββατο αλλά και Κυριακή μεσημέρι από τις 26 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Παραδοσιακά

Το κουαρτέτο του ΓΙΑΝ ΒΑΝ έρχεται στην Αφρικάνα την Κυριακή. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πειραγμένη λαïκοδημοτική κουλτούρα μέχρι τον χαρακτηριστικό προσωπικό τόνο στις μίνιμαλ διασκευές σε παραδοσιακά κομμάτια.

Πληροφορίες ΕΔΩ