Η Βίκυ Καρατζόγλου το κάνει όπως και ο Bruce Springsteen - Οι νικητές του διαγωνισμού

Η Βίκυ Καρατζόγλου το κάνει όπως και ο Bruce Springsteen - Οι νικητές του διαγωνισμού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κερδίστε προσκλήσεις για την εμφάνιση της Βίκυς Καρατζόγλου με τη Γιώτα Νέγκα στο Club του Σταυρού του Νότου.

29 Οκτωβρίου 2019

Τι είναι αυτό λοιπόν που κάνει η Βίκυ Καρατζόγλου στο Σταυρό του Νότου αλλά πιο πριν έκανε ο μεγάλος Bruce; Ζητούν από τον κόσμο να τους πει τραγούδια που θέλουν να ακούσουν και αυτοί παίρνουν το ρίσκο να τα παίξουν εκείνη ακριβώς τη στιγμή, χωρίς προετοιμασία από πριν!

Διαβάστε τι μας λέει στο Loaded.gr η Βίκυ Καρατζόγλου για το συγκεκριμένο concept στο Σταυρό του Νότου: «Η πιο ιδιαίτερη στιγμή του προγράμματος, είναι η είσοδος ενός άδειου μπολ στη σκηνή. Και θα σας το εξηγήσω αμέσως. Είναι η στιγμή που "ξεβολεύομαι". Όταν ο Αντώνης Θυσιάδης μου μίλησε για την ιδέα του μπολ ξαφνιάστηκα. Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος εμφανίζεται ένα μπολ, χαρτάκια, στιλό και το μπολ γεμίζει τραγούδια. Όλη η συνέχεια στηρίζεται σε αυτά τα χαρτάκια, στο τι θέλει ο κόσμος να ακούσει από μας. Αναρωτιόμουν αν θα έπρεπε να πάρω το ρίσκο, γιατί είναι όντως ρίσκο, δεν ήμουν σίγουρη αν θα είμαστε οι μουσικοί κι εγώ έτοιμοι να παίξουμε ότι μας ζητηθεί, πώς θα θυμόμαστε από έξω τόσα τραγούδια που υπάρχουν.. και το κάναμε! Τότε ήταν που νιώσαμε απελευθερωμένοι».

Κάτι αντίστοιχο έκανε ο Bruce σε κάποιες περιοδείες του ζητώντας τραγούδια από το κόσμο αλλά με μία διαφορά: ήταν δικά του κομμάτια, όχι άλλων.

Η Βίκυ Καρατζόγλου αυτό το Σάββατο θα παίξει μαζί με τη Γιώτα Νέγκα ως καλεσμένη στο Σταυρό (διαβάστε ΕΔΩ τις πληροφορίες) και το Loaded.gr σας προσφέρει διπλές προσκλήσεις.

Οι νικητές που θα βρεθούν στο Σταυρό του Νότου είναι:

Διονύσης Παπαδάτος

Μιχάλης Τσεσμετζής