Από την Αργεντινή στο Christmas Theater

Από την Αργεντινή στο Christmas Theater
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι TANGO LEGENDS των Πάμπλο Σόσα και Μαριέλα Μαλντονάντο, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την παράσταση Tango Gala την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

29 Οκτωβρίου 2019

Οι  παγκοσμίου φήμης  χορογράφοι και χορευτές του Αργεντίνικου tango, Pablo Sosa και Mariela Maldonado, πλαισιωμένοι από  τους καλυτέρους χορευτές της Αργεντινής και ένα μουσικό σύνολο με δεξιοτέχνες μουσικούς, μας αποκαλύπτουν με πάθος και συναρπαστικό αισθησιασμό τον θρύλο του αυθεντικού tango.

Μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες της Αργεντινής που δημιούργησαν και διέδωσαν την τέχνη του τάνγκο.

Οι θρύλοι του Τάνγκο έρχονται στο Christmas Theater και όπως λένε: «Θέλουμε να κάνουμε όλο τον κόσμο να χορεύει. Κάθε στιγμή στη ζωή μας είναι κατάλληλη για να χορέψουμε ένα τάνγκο… Το τάνγκο αποδεικνύει ότι ο,τιδήποτε μας συμβεί, θλίψη, πόνος, έρωτας, χαρά, όλα μα όλα μπορούν να γίνουν ένας χορός… Το Tango είναι μια ιδέα που ανθίζει σε ολόκληρο τον κόσμο, εκεί όπου η δημιουργική ενέργεια, το ακατέργαστο ταλέντο, η παθιασμένη κομψότητα και η απρόσεκτη μελαγχολία συνυπάρχουν και συγκρούονται. Γιατί, το Τάνγκο είναι εκεί που το πάθος και ο έρωτας διαρκούν για πάντα…»

Ώρα έναρξης: 20:00