Ηρθε η ώρα να υποδεχτούμε τους Φινλανδούς μετρ του τσέλου - Last details

Ηρθε η ώρα να υποδεχτούμε τους Φινλανδούς μετρ του τσέλου - Last details
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Apokalyptica, αυτήν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy.

30 Οκτωβρίου 2019

Θα τους ακούσουμε να παίζουν Metallica!

O Eicca Toppinen, o Paavo Lötjönen, o Perttu Kivilaakso και ο Mikko Sirén, επέλεξαν την χώρα μας για να ολοκληρώσουν την περιοδεία τους όπου θα παρουσιάσουν τον δίσκο τους «Plays METALLICA By Four Cellos».

Κάπου στο μακρινό 1996, οι Φινλανδοί rockers είχαν κυκλοφορήσει αυτόν τον ιστορικό δίσκο, το instrumental rock έπος όπως είχε χαρακτηριστεί, ο οποίος αποτέλεσε μια νέα προσέγγιση στις επιτυχίες της μεγαλύτερης metal μπάντας όλων των εποχών. Το ορχηστρικό ροκ έργο, με κυρίαρχο όργανο το τσέλο, άλλαξε το μουσικό τοπίο αφήνοντας το ιδιαίτερο στίγμα του στην ιστορία για πολλά χρόνια.

Παράλληλα όμως οι Apokalyptica  άνοιγαν και τον δρόμο για την δημιουργία ενός νέου ρεύματος  (2 Cellos). Οι τέσσερις τσελίστες από τη Φινλανδία, έθεσαν τα θεμέλια σε μια σταδιοδρομία που έχει διαρκέσει πάνω από 20 χρόνια, με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων και sold out εμφανίσεων παγκοσμίως.

 Για να γιορτάσει την 20ή επέτειο του άλμπουμ, η μπάντα το επανακυκλοφόρησε με 3 bonus tracks στις 22 Ιουλίου 2016. Σε αυτήν τη νέα έκδοση προστέθηκαν ολοκαίνουργιες και ακυκλοφόρητες - έως τότε - ορχηστρικές εκτελέσεις των «Battery», «Nothing Else Matters» και «Seek & Destroy».

 Αφού έδωσαν πάνω από 170 συναυλίες για το PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS σε 40 χώρες, οι Apocalyptica κυκλοφόρησαν ένα live άλμπουμ με τίτλο «Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos – A Live Performance», το οποίο περιείχε και ένα DVD από την εμφάνιση τους στο Κάστρο Olavinlinna της Φινλανδίας. Οι ηχογραφήσεις για CD και βινύλιο έγιναν στο θρυλικό Tavastia Klubi στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Last Details:

Πόρτες ανοίγουν: 19:30, Apocalyptica on stage: 21:30

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας μέσω του loaded.gr πατώντας ΕΔΩ: