Η AYO στο Gazarte Main Stage

Η AYO στο Gazarte Main Stage
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έρχεται τον Δεκέμβριο για δύο βραδιές

29 Απριλίου 2024

“Down on my knees”, “Sunny”, “Life is real”, “Beautiful”, τραγούδια που όλοι  έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, ήρθε η στιγμή να τα απολαύσουμε ζωντανά...

Η μοναδική ερμηνεύτρια και μουσικός Ayọ έρχεται την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην κεντρική σκηνή του Gazarte, με μελωδίες που θα χαϊδέψουν την ψυχή σας και στίχους που θα μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά σας! 

Η μεγάλη της επιστροφή στην Ελλάδα είναι γεγονός, καθώς μετά την πρώτη της επίσκεψη το 2007, έρχεται ανανεωμένη και με ακόμη περισσότερες επιτυχίες για να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Ayọ είναι μία σπάνιας αξίας καλλιτέχνιδα, της οποίας η απαλή αλλά δυνατή φωνή σε ταξιδεύει από τις πρώτες κιόλας νότες. Με καταβολές από Νιγηρία και Γερμανία, αντλεί στοιχεία από τη soul, τη folk και τη reggae για να δημιουργήσει έναν μοναδικό και «ζωντανό» ήχο.

Το ακατέργαστο ταλέντο και η ειλικρίνειά της αγγίζουν τις καρδιές ενός συνεχώς αυξανόμενου κοινού. Με το πρώτο της άλμπουμ "Joyful" το 2006 να πουλάει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα, η Ayọ έχει πλέον καθιερωθεί ως μια κλασσική φιγούρα στη μουσική σκηνή.

Έκτοτε, έχει γνωρίσει μια σειρά από επιτυχίες, με άλμπουμ όπως τα "Gravity at Last" (2008), "Billie-Eve" (2011), "Ticket to the World" (2013) και "Royal" (2020). Κάθε άλμπουμ της είναι μια πρόσκληση για ένα έντονο μουσικό ταξίδι, όπου τα συναισθήματα αναμειγνύονται με μαγευτικές μελωδίες.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ MORE.COM

Ώρα προσέλευσης: 20.30 //Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές:

  • Ζώνη Α : 55 euro
  • Ζώνη Β : 45 euro
  • Ζώνη Γ : 35 euro
  • Όρθιοι : 25 euro (50 όρθιοι)