Κινηματογραφική μουσική στη σκηνή του Faust

Κινηματογραφική μουσική στη σκηνή του Faust
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Nora's Cinematic (το project της Ελεονόρας Μανόνα) επιστρέφουν δυναμικά στη βάση τους και καλωσορίζουν τη νέα σεζόν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

31 Οκτωβρίου 2019

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την σπουδαιότητα της μουσικής σε μία ταινία; Σίγουρα όχι οι Nora's Cinematic αφού χάρη στην αγάπη τους για την κινηματογραφική μουσική, δημιούργησαν ένα πρόγραμμα εξ' ολοκλήρου βασισμένο στα πιο γνωστά και αγαπημένα μας soundtrack, του ξένου, αλλά και ελληνικού κινηματογράφου. Τα ηχοχρώματα των εγχόρδων, οι αρμονίες των φωνών και του πιάνου και ο παλμός των κρουστών ενώνονται για να μας ταξιδέψουν σε μία διαφορετική Κυριακάτικη βραδιά, που σινεφίλ ή μη, δεν πρέπει να χασετε! Μέσα στις μουσικές τους επιλογές βρίσκονται επίσης, πρωτότυπες συνθέσεις απ' την πρώτη δισκογραφική δουλειά της Ελεονόρας Μανόνα (Somewhere i), (MLK), ενώ για πρώτη φορά θα ακούσουμε το «Νοstos», σε σύνθεση του Μάριου Καραμπότη.

Special guest αυτής της βραδιάς ο Σπύρος Κολλαίτης (Calu Cacu), στο σαξόφωνο και στο τραγούδι! Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο Faust για την πιο κινηματογραφική σας βραδιά!

Ώρα έναρξης: 21:30