Οι Tiger Lillies έγιναν τριάντα και το γιορτάζουν

Οι Tiger Lillies έγιναν τριάντα και το γιορτάζουν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 30th Anniversary Tour.

13 Νοεμβρίου 2019

Ο κόσμος των Tiger Lillies είναι αλλόκοτος και μεταβαλλόμενος. Έχει στιγμές βαθιάς θλίψης, αδυσώπητων αστείων και απέραντης ομορφιάς. Αυτό το μοναδικό τρίο της «όπερας του δρόμου» δεν σταματά να περιοδεύει τον κόσμο, δίνοντας συναυλίες και παραστάσεις και ξετυλίγοντας ιστορίες από κάθε «απαγορευμένη» πτυχή της ζωής, που ελάχιστοι πλέον αγγίζουν. Ο χαρισματικός ηγέτης τους, Martyn Jackques, με μια φωνή... καταρράκτη συναισθημάτων, δίνει το βασικό στίγμα με τη συγκλονιστική ερμηνεία του.

 

Οι ίδιοι έχουν περιγράψει τον ήχο τους ως "μπρεχτικό punk καμπαρέ", αντλώντας έμπνευση από τη "μακάβρια μαγεία του προπολεμικού Βερολίνου, που ακουμπά την άγρια πλευρά του punk ή ενός ιδιόρρυθμου μιούζικαλ".

Όπως έχει γραφτεί και στον Τύπο, πρόκειται για ένα κολασμένο βαριετέ εξίσου επηρεασμένο από τον Bertolt Brecht, τον Kurt Weill, την τσιγγάνικη μουσική και το θέατρο του δρόμου.

Οι θρυλικοί Tiger Lillies έρχονται στην Ελλάδα την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα.

 Περισσότερα ΕΔΩ: