Βουτιά στα ηχοτοπία των Dilemma

Βουτιά στα ηχοτοπία των Dilemma
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στο Half Note.

13 Νοεμβρίου 2019

Μέσα από ένα μουσικό καλειδοσκόπιο, που εκτείνεται σε όλο το φάσμα του ήχου, το ντουέτο των Σωτήρη Τράγκα και Πόπης Νταλαχάνη, έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια στη δισκογραφία, με έξι ολοκληρωμένα άλμπουμ, είναι μοναδικό στο είδος του. 

Μουσικοί χαμαιλέοντες, αλλά πάντα με υψηλό γούστο, οι Dilemma αγνοούν τις ταμπέλες και τις φόρμες και ανακατεύουν, με το “θράσος” του ταλέντου, τα διάφορα genres και τις επιρροές τους, με τελικό αποτέλεσμα μια συλλογή από μεστές, high fidelity συνθέσεις, είτε με στίχο είτε άνευ.

Οι Dilemma, μετά την επιτυχημένη τους εμφάνιση στο Half Note την περσινή σεζόν, επιστρέφουν για μία ξεχωριστή θεματική μουσική βραδιά, εμπνευσμένη από σκοτεινούς, σαγηνευτικούς μύθους και μουσικές του κόσμου που επαναδιαπραγματεύονται, παράλληλα με την ερμηνεία των συνθέσεών τους, σε νέες ενορχηστρώσεις. Σαξόφωνα, κιθάρες, φωνές, κρουστά και live electronics εμπλέκονται σ’ ένα παιχνίδι με αναπάντεχους μουσικούς διαλόγους & ρυθμικές εξάρσεις, και μας καλούν σε έναν καταιγισμό ήχων και λόγου, σε μία απρόβλεπτη εναλλαγή λυρισμού και αυτοσχεδιασμού.

Dilemma: μουσική επιμέλεια - κείμενα

Σωτήρης Τράγκας: φωνή, σαξόφωνα, φυσαρμόνικες

Πόπη Νταλαχάνη: φωνή, κιθάρες, loops

Μαζί τους Solis Barki: κρουστά, ηχοτοπία και η ομάδα κρουστών Arawa

Ώρα έναρξης: 21.30

 



Στην ίδια κατηγορία