Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα δουν τον Bryan;

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα δουν τον Bryan;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι αναγνώστες του loaded.gr, μας γράφουν τους λόγους που θέλουν να παρακολουθήσουν την συναυλία του Bryan Adams την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

14 Νοεμβρίου 2019

Τα e-mails που φτάνουν στο [email protected] είναι απολαυστικά. Συγκεντρώσαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε και τα εντάξαμε σε κατηγορίες. Οι λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό που συνεχίζεται ΕΔΩ:

Ιδού λοιπόν τι μας γράφετε:

Εφηβικοί έρωτες και όχι μόνο…

* Θέλω να πάω για να θυμηθώ τους παιδικούς μου έρωτες...Μεγαλώνοντας να θυμηθώ πάλι τα νιάτα μου...

* Είμαι γεννημένος το 1982 άρα για μένα ο Bryan Adams είναι όλη μου η παιδική ηλικία! Τα πρώτα μου μπλουζ οι πρώτοι έρωτες και χωρισμοί και μια εποχή που όλα ήταν πιο παραμυθένια αληθινά!

* Θέλω να δω τον Bryan γιατί είμαι 45 και κάθε τραγούδι του μου θυμίζει κ από ένα πάρτι, έναν έρωτα ή ένα καλοκαίρι. ΚΑΙ για κάποιον που γεννήθηκε το summer of 69.

Πάνω απ’ όλα ειλικρίνεια

* Μου αρέσει πιο πολύ o Ryan Adams δεν είναι κρίμα να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά για ένα Β;

* Θέλω να το δωρίσω στο αγόρι μου που έχει τα γενέθλιά του και είναι ο αγαπημένος του.

* Από περιέργεια....

* Άλλο Bryan και άλλο Ryan! Σκεφτείτε κάτι αρνητικό για τον καλλιτέχνη; Αυτός και είναι ο λόγος που θέλω να τον δω!

* Αφού δεν έρχεται ο Ryan Adams πού είναι και ο μόνος Adams που αξίζει, ας δούμε τα λιμα της οικογένειας.

* Θα ήθελα να πάω να δω τον bryan adams μαζί με την κοπέλα που της αρέσει πολυ!!

* Θεωρώ τον Καναδό μουσικό έναν από τους σπουδαιότερους ροκ ν ρολλ περφομερ της δεκαετίας του 80 που συνδύασε την εμπορική επιτυχία με την καλλιτεχνική αξία όσο λίγοι. Την πρόσκληση θέλω να την κάνω δώρο στην κοπέλα μου για τα γενέθλια της, καθώς είναι ένας καλλιτέχνης που αγαπάει αλλά για οικονομικούς λόγους δεν μπορούσε να βγάλει εισιτήριο.

* Εξαιρετική μουσική παράσταση. Θα ήθελα να τη δω αλλά δυστυχώς τα χρήματα που έχω δεν επαρκούν για την αγορά εισιτηρίου.

Η γενιά του 69

* Από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες της εφηβείας μου ο Bryan Adams κι η συναυλία στη Λεωφόρο το 1992 είναι από τις πιο υπέροχες μουσικές αναμνήσεις μου, δουλεύοντας μάλιστα (φοιτητής γαρ) ως "εξτρά" στην παραγωγή την ημέρα εκείνη και ζώντας την από μέσα (έχοντας τη χαρά να γνωρίσω την ημέρα εκείνη και τον ίδιο). Θα ήθελα λοιπόν πολύ να ξαναζήσω μουσικά την εμπειρία, 27 χρόνια (πω-πω...) μετά !!!   

* Θέλω να κερδίσω γιατί το Summer of '69 σημάδεψε την εφηβεία μου αλλά τα οικονομικά μου λένε ότι είναι πολυτέλεια να τον δω live.

* Ένας κλασικός ρόκερ που όποιος σέβεται μουσικά τον εαυτό του πρέπει να δει ζωντανά έστω μία φορά στη ζωή του. Το καναδέζικο καλοκαίρι του '69 μέσα στο σύννεφο Νο. 9 θα τρέξει σε εμάς και θα κάνει οτιδήποτε για εμάς!!

* About Bryan…Γεννήθηκα το Summer of 69. Everything I do έχει να κάνει με την Rock μουσική. Εφηβεία και  Bryan Adams ήταν πακέτο και γι’αυτό και  Ι Run to you για να παίξω στον διαγωνισμό. Αν πάρω πρόσκληση για την Δευτέρα 18/11 το βράδυ θα είμαι in Heaven!! Please forgive me αν είπα πολλά.....Αλλά θέλω να τον δω, γιατί… It’s only love!!Straight from the heart , σας ευχαριστώ.

 

(περισσότερες απαντήσεις αύριο)