Οι φιλίες ενός ανθρώπου είναι το καλύτερο μέτρο της αξίας του

Οι φιλίες ενός ανθρώπου είναι το καλύτερο μέτρο της αξίας του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης μαζί με τον Απόστολο Κίτσο γράφουν στο Loaded.gr με αφορμή το live τους στις 21 Νοεμβρίου στο Πειραιώς 131. – Κερδίστε προσκλήσεις

18 Νοεμβρίου 2019

«Ο δίσκος “Κάτι Παράξενο”, που θα παρουσιάσουμε την Πέμπτη στις 21 του μήνα, είναι το αποδεικτικό μιας φιλίας, μιας αγάπης και μιας φροντίδας.

Με τον Αποστόλη πάντα μας συνέδεε η μουσική, μιας κι είμαστε κι οι τρεις, αγόρια ερωτευμένα μαζί της. Η φιλία μας είναι βασισμένη εκεί πάνω. Σε σχέση με το τραγούδι, κάναμε χιούμορ και παρέα, διαφωνούσαμε, μετεωριζόμασταν, πίναμε, κλαίγαμε, γελούσαμε.

Ο Αποστόλης με μεγάλη προσοχή και νοιάξιμο, επέλεξε εκείνα τα τραγούδια του Μιχάλη τα οποία ερμήνευσε και ενορχήστρωσε. Μέσα στην κάθε πρόταση και στον κάθε ήχο, των τραγουδιών τους, ακούω την προσπάθειά τους να "εκρομαντήσουν" τον κόσμο γύρω τους κι αυτό για εμένα έχει διπλή αξία αφού “οι φιλίες ενός ανθρώπου είναι το καλύτερο μέτρο της αξίας του”.



H παράστασή μας στη μουσική σκηνή του Πειραιώς 131 έχει σχεδιαστεί ειδικά για το χώρο και τη στιγμή που παρουσιάζεται, τραγούδια που αγκαλιάζουν το σήμερα και άλλα που το φωτίζουν σε γωνίες αφώτιστες. Η ποίηση πάντα είχε τη δύναμη αυτή να ξετρυπώνει ερωτήματα και να ξεγυμνώνει τα συναισθήματα των ανθρώπων. Η εργασία μας πάντα είχε κοινό παρονομαστή την ποίηση κι έτσι έχοντας μια βάση γερή φτιάξαμε ένα πρόγραμμα τραγουδιών που περιλαμβάνει μελοποιημένα ποιήματα και από το «Προσωπικό», βέβαια το «Κάτι Παράξενο» θα υπάρχει και θα ρέει καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μικρή Άρκτος καθώς θα παρουσιάσουμε και ανέκδοτα τραγούδια.

Μεγάλη τιμή και χαρά μας προσφέρει η συνύπαρξη του Φοίβου Δεληβοριά και της Μάρθας Φριντζήλα στην παράσταση μας, μιας και είναι άνθρωποι που φας φώτιζαν το δρόμο από τότε που ο Απόστολος ήταν μαθητής στη Θήβα και τα Καλογεράκια μαθητές στο Ηράκλειο.
Έρχονται με τα τραγούδια τους και με τον υψηλό δείκτη καλλιτεχνικής ευφυίας τους.

Η Μικρή Άρκτος πάντα μαζί μας σε ότι όνειρο, στόχο, σχέδιο έχουμε, γερή σαν βράχος. Μαζί μας ο Χάρης Σταυρακάκης στο πιάνο και στο ακορντεόν, ο Αλέξης Στενάκης στο κλαρινέτο και στο σαξόφωνο και ο Αλέξανδρος Τζιόβας στο κοντραμπάσο.Τις ενορχηστρώσεις της παράστασης υπογράφει ασφαλώς ο Απόστολος Κίτσος.

Μια παράσταση που ανυπομονούμε να σας παρουσιάσουμε!!!»

Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης-Απόστολος Κίτσος

---------------------

Το Loaded.gr εξασφάλισε μία διπλή πρόσκληση για είσοδο για τις 21 Νοεμβρίου. Για να μπείτε στην κλήρωση στέλνετε e-mail στο info@loaded.gr  γράφοντας τη λέξη «Καλογεράκης». Ο νικητής θα ανακοινωθεί με προσωπικό e-mail.

Περισσότερα για το live ΕΔΩ: