Ευτυχισμένος ο Bryan Adams, ευτυχισμένο και το κοινό του

Ευτυχισμένος ο Bryan Adams, ευτυχισμένο και το κοινό του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Περισσότεροι από 10 χιλιάδες θεατές χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ τραγούδησαν (αγκαλιασμένοι;) το «(Everything I Do) I Do It for You».

19 Νοεμβρίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου
Φωτογραφίες: Τάσος Παπαϊωάννου

Ήταν από τις συναυλίες εκείνες που τους ευχαρίστησε όλους. Τον ίδιο τον Bryan Adams που εμφανίστηκε πολύ ορεξάτος και σε εξαιρετική διάθεση (μέχρι και το συρτάκι έπαιξε!). Το κοινό που φάνηκε πως πέρασε θαύμα, χορεύοντας και τραγουδώντας, μία σειρά από μεγάλες επιτυχίες του Καναδού ρόκερ. Αλλά και τους διοργανωτές που έβγαλαν μία παραγωγή εις πέρας μέσα σε μερικές ημέρες μετά τα προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή - διαβάστε ΕΔΩ.

Δύο ώρες κράτησε η συναυλία και ακούσαμε, άκουσε ο κόσμος, όλα τα μεγάλα τραγούδια του Bryan Adams. Από το Somebody στην αρχή έως το Run to You, από το Shine a Light του ομώνυμου τελευταίου δίσκου του (και στο οποίο άναψαν οι φακοί από τα κινητά) έως το Heaven και το (Everything I Do) I Do It for You σε ακουστική εκτέλεση. Το live έκλεισε (πριν το encore) με το Please Forgive Me και, φυσικά, το Summer of '69 που τους ξεσήκωσε όλους. Πολύ καλό και πολύ τίμιο. 

Στις 9 και μισή ξεκίνησε το live, με μία καθυστέρηση μισής ώρας γιατί δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα στην είσοδο του κοινού. Επαιζε και η Εθνική Ελλάδος στο στάδιο δίπλα και ήταν κλειστά, εκ του πρωτοκόλλου όπως έλεγαν, είσοδοι και πάρκινγκ. Στριμωχθήκαμε έτσι όλοι εμείς για ένα άδειο στάδιο δίπλα. Τέλος πάντων, το θέαμα αμέσως μετά, αποζημίωσε τον κόσμο. Ηταν και ο ήχος εξαιρετικός, δυνατός και καθαρός στην πορεία, ήταν και το show καλό, δεν νομίζω πως έφυγε κάποιος δυσαρεστημένος. Δεν υπήρχαν άλλωστε και πολλές απαιτήσεις...

Είναι πάντως εξαιρετικά ευοίωνο: Δευτέρα βράδυ, Νοέμβριος και μία συναυλία μεγάλη μαζεύει πολύ κόσμο. Την ίδια ημέρα δε, ανακοινώνεται ένα τεράστιο live για το καλοκαίρι (διαβάστε ΕΔΩ για τους Red Hot Chili Peppers). Ενώ και όλη η εβδομάδα είναι γεμάτη με ενδιαφέροντα live, όπως αυτά των Deerhunter και των Waterboys. Γινόμαστε συναυλιακή αγορά και πάλι. Δεν φαντάζεστε πόσο χαιρόμαστε στο Loaded.gr.