XMASS Butchery στο An Club

XMASS Butchery στο An Club
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων να πλησιάζουν και το εορταστικό πνεύμα να κυριεύει τους κάτοικους της Αθήνας, το “A very special XMASS BUTCHERY” έρχεται την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου με Mortal Torment, Shadowmass και Blasteroid.

19 Νοεμβρίου 2019

Οι BLASTEROID είναι ένα νέο Progressive Death Metal σχήμα που σχηματίστηκε τα τέλη του 2016. Μόλις ενα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “UNIVERSAL KNOWLEDGE” (EP). Κάνοντας μια δυναμική είσοδο στην underground σκηνή του εξωτερικού αλλά και στην εγχώρια, η κυκλοφορία έλαβε εξαιρετικές κρητικές από τα zines κυρίως του εξωτερικού και έχτισε ένα δυνατό κοινό στην underground κοινότητα.

Οι SHADOWMASS(ex-FADOM) είναι μια νεοσύστατη μπάντα από την Αθήνα. Έχοντας προσθέσει αρκετές black-death μεταλ στοιχεία στο παραδοσιακό thrash metal των FADOM, οι SHADOWMASS θα παρουσιάσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους για πρώτη φορά ζωντανά στο Αθηναϊκό κοινό.

Οι MORTAL TORMENT έχοντας μόλις γυρίσει από το US tour με Torn The Fuck Apart και Atoll δουλεύουν υλικό για το επερχόμενο 3ο album. Μετά από πάμπολλα shows λοιπόν για την προώθηση του Cleaver Redemption και σχεδόν 2 χρόνια μετά από το τελευταίο Αθηναϊκό show έπρεπε να γίνει άλλο ένα για να κλείσει ο κύκλος αυτός. Με νέο υλικό κι όρεξη για extreme tunes το live με τους SΗADOWMASS και BLASTEROID θα είναι ό,τι πρέπει για το κλείσιμο της χρονιάς.

P.S: Χιονάνθρωποι, αγιοβασίληδες, τάρανδοι και λοιποί χριστουγεννιάτικοι δαίμονες είναι ευπρόσδεκτοι. Είθε ο Krampus να επισκεφθεί το σπιτικό σας!

Open Doors: 20:00 -Door: 7e



Στην ίδια κατηγορία