Η Γερμανική Εκκλησία παρουσιάζει το νέο της υβριδικό εκκλησιαστικό όργανο

Η Γερμανική Εκκλησία παρουσιάζει το νέο της υβριδικό εκκλησιαστικό όργανο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ το Σάββατο 30 Νοεμβρίου με τον τίτλο «Καινούργιοι Ορίζοντες».

25 Νοεμβρίου 2019

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος και το εκκλησιαστικό όργανο της Γερμανικής Εκκλησίας ξεπερνάνε παλαιά όρια και ανοίγουν καινούργιους μουσικούς ορίζοντες. Ο συνδυασμός των αυλών μαζί με το νέο ψηφιακό τμήμα, δημιουργούν μια καινοτομία στον ήχο και αποτελούν επανάσταση στο χώρο της κατασκευής εκκλησιαστικών οργάνων αυξάνοντας κατά πολύ τις ηχητικές δυνατότητές τους.

Ο ερμηνευτής θα παρουσιάσει έργα από διάφορες μουσικές σχολές και εποχές προκαλώντας το ακουστικό ενδιαφέρον του ακροατηρίου και επιδεικνύοντας τις νέες δυνατότητες του εκκλησιαστικού οργάνου.

Ώρα έναρξης: 20:00//Διάρκεια: 80’ με διάλειμμα

Γερμανική Εκκλησία Αθηνών

Χώρος διοργάνωσης συναυλιών, με υψηλές προδιαγραφές, στον οποίο παρουσιάζεται πληθώρα μουσικών εκδηλώσεων. Το αρχιτεκτονικό στυλ του Bauhaus, πάνω στο οποίο είναι χτισμένος ο ναός με ύψος άνω των 10 μέτρων, καθώς και οι επιφάνειες όπου δεν έχουν στοιχεία που εμποδίζουν την αντήχηση στο χώρο, δίνουν ένα ιδιαίτερο χάρισμα στον ήχο προσφέροντας μοναδική ακουστική εμπειρία στο φιλοθεάμον κοινό. Η εκκλησία διαθέτει το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό όργανο σε ναό στην Αθήνα. Κατασκευάστηκε το 1933 από το διάσημο γερμανικό εργοστάσιο Steinmeyer και διαθέτει εξαιρετική ποιότητα ήχου.



Στην ίδια κατηγορία