Τι λες τώρα ρε Σωκράτη; Κάθε Σάββατο sold out;

Τι λες τώρα ρε Σωκράτη; Κάθε Σάββατο sold out;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα δύο πρώτα Σάββατα στην «Ακτή Πειραιώς» ο Σωκράτης και η παρέα του ξεπούλησαν και έζησαν στιγμές αποθέωσης...

26 Νοεμβρίου 2019

Όχι πως δεν το περιμέναμε… Σχεδόν κάθε εμφάνιση του Σωκράτη Μάλαμα είτε πρόκειται για συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους το καλοκαίρι είτε σε μουσικές σκηνές τον χειμώνα είναι sold out.

Φέτος τον χειμώνα ο αγαπημένος Σωκράτης εμφανίζεται στην Ακτή Πειραιώς. Κάθε Σάββατο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ ανεβαίνει στη σκηνή, παίρνει την κιθάρα στα χέρια του και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή για εμάς που παρακολουθούμε τα live του.

Αφήστε δε που παίζει επί ώρες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αν δεν πάει 4 (και ακόμα περισσότερο) δεν σταματά! 

 

Παρέα του στην σκηνή της Ακτής Πειραιώς, πιστοί συνταξιδιώτες, οι 5 μουσικοί του και η Ιουλία Καραπατάκη. Στην παράσταση αυτή όμως, στο γνωστό σχήμα προστίθενται και τρεις ακόμα μουσικοί: ο Δημήτρης Λάππας (κιθάρα – μπουζούκι), ο Νεκτάριος Παπαγεωργίου (κλαρίνο και φωνή) και η Ελένη Αβραμιώτη (φωνή και βιολί). Οι υπόλοιποι συνεργάτες του είναι: Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι, Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο, Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι, Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι. Νίκος Παραουλάκης: Νέυ.

Το loaded.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των εμφανίσεων του Σωκράτη Μάλαμα στην Ακτή Πειραιώς και κάθε Σάββατο σας δίνει προσκλήσεις. Stay tuned!

Περισσότερα για τις εμφανίσεις του Σωκράτη Μάλαμα ΕΔΩ: