Η Φωτεινή Δάρρα στο Central 22

Η Φωτεινή Δάρρα στο Central 22
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και τις ημέρες των εορτών με την μουσική παράσταση «Νύχτες στο φως». Συμμετέχουν: Γιώργος Καραδήμος - Αιμίλιος Συμβουλίδης.

02 Δεκεμβρίου 2019

Η Φωτεινή Δάρρα έρχεται να ζωντανέψει τις νύχτες μας με μουσική και να τις πλημμυρίσει  με εορταστικό φως, σ’ ένα ολοκαίνουργιο χώρο, υψηλής αισθητικής, το CENTRAL 22 (NIGHT ART AND MUSIC), στην καρδιά της Αθήνας.

Η ίδια μετά από τη μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στην Κύπρο και  την Ελλάδα με τραγούδια απ’ το μιούζικαλ και το ελληνικό σινεμά, εγκαινιάζει το CENTRAL 22 με ένα πρόγραμμα που έχει τίτλο «Νύχτες στο φως».

Μία μουσική πανδαισία με τα ωραιότερα τραγούδια από το χθες και το σήμερα, με κοσμοπολίτικο αέρα που ταιριάζει στις γιορτινές αυτές μέρες, αλλά και με τα λαϊκά της καρδιάς μας.

Μαζί της ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιώργος Καραδήμος, που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από τις συνεργασίες του με τη Δήμητρα Γαλάνη και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Συμμετέχει ο Αιμίλιος Συμβουλίδης, ένας νέος τραγουδιστής που ήταν η επιλογή του Δημήτρη Σταρόβα αλλά και του κοινού για τις ερμηνείες του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Η ενορχήστρωση ανήκει στον μαέστρο και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη.