Ο κάθε δρόμος με όποιο φωτισμό γουστάρει ο χορηγός

Ο κάθε δρόμος με όποιο φωτισμό γουστάρει ο χορηγός
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Αθήνα μοιάζει με σούργελο και, καθώς φαίνεται, η απόφαση του Δήμου Αθηναίων να παραδώσει τον εορταστικό φωτισμό της πόλης σε ιδιώτες αποδεικνύεται μάλλον ατυχής.

09 Δεκεμβρίου 2019

Ετσι, σε άλλη πόλη νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην Πανεπιστημίου και σε άλλη στη Βασιλίσσης Σοφίας. Συνολικά 19 εταιρείες ανέλαβαν να στολίσουν με φώτα (προσφέροντάς τα στον δήμο και για επόμενες χρήσεις, είτε και αναλαμβάνοντας τη φετινή τοποθέτησή τους) 16 κεντρικά σημεία της Αθήνας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου».

Εναν δρόμο λοιπόν ανέλαβε η Coca Cola (παρακάτω) έναν άλλον η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (παραπάνω). Τα αποτελέσματα τα βλέπετε από μόνοι σας. 

Αλήθεια, απορία: υπήρξε έλεγχος της κάθε διακόσμησης από πριν ή ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε;

Το ακόμα πιο ωραίο πάντως με τις αντιδράσεις για το φωτισμό στη Βασιλίσσης Σοφίας είναι που έχουμε, όπως μας λένε, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση in progress. «Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, τεστάρουμε τα σενάρια, μέχρι και την Τρίτη θα γίνονται δοκιμές για να δούμε ποια φώτα ταιριάζουν καλύτερα με τα κτίρια των Αθηνών» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90.1 η διευθύντρια πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, Αφροδίτη Παναγιωτάκου. «Ελπίζω πραγματικά όταν να τη δείτε να δουλεύει, όπως έχει σχεδιαστεί, να αλλάξουν τα αρνητικά σχόλια», είπε με τη σειρά του και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης χαρακτηρίζοντας «τολμηρή» την πρόταση.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε εξέλιξη και με δοκιμές, ομολογουμένως, δεν έχει τύχει να ξαναζήσουμε.