Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette Marie Fredriksson

Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette Marie Fredriksson
Ακολουθήστε μας στο Google news

Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 61 ετών μετά από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο.

10 Δεκεμβρίου 2019

The Look, Listen to Your Heart, It Must Have Been Love, Dressed for Success, Dangerous και Fading Like a Flower. Το θρυλικό δίδυμο των Roxette (Per Gessle - Marie Fredriksson) δημιουργήθηκε το 1986, ενώ η Marie Frendkrisson υπήρξε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές των '80s και των 90's.

Η τραγουδίστρια είχε διαγνωσθεί από το 2002 με όγκο στον εγκέφαλο. Παρότι είχε χειρουργηθεί και είχε επιστρέψει στη σκηνή, το 2016 οι γιατροί της συνέστησαν να σταματήσει και να επικεντρωθεί στο θέμα της υγείας της.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της η "Marie Fredriksson πέθανε το πρωινό της 9ης Δεκεμβρίου μετά από επιπλοκές της ασθένειά της", ενώ η Σουηδική εφημερίδα Express έγραψε: «Θρηνούν για τον χαμό της Marie Fredriksson ο σύζυγός της Mikael Bolyos και τα δυο παιδιά τους».

Η αγαπημένη μπάντα ανάρτησε σε Facebook και Instagram μια φωτογραφία με το όνομά της Marie Fredriksson με χρυσά γράμματα και τις χρονολογίες γέννησης και θανάτου της.

 

 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα την αποχαιρέτησε και ο Per Gessle. «Ο χρόνος φεύγει τόσο γρήγορα. Δεν ήταν τόσο παλιά που περνούσαμε μέρες και νύχτες στο μικροσκοπικό διαμέρισμά μου και μοιραζόμασταν απίθανα όνειρα. Και τι όνειρο καταφέραμε τελικά να μοιραστούμε. Θεωρώ τιμή μου που γνώρισα το ταλέντο σου και την γενναιοδωρία σου. Όλη μου η αγάπη σε σένα και την οικογένειά σου. Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ίδια ».