Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Half Note με Velvet Candles και Professor Cunningham and His Old School

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Half Note με Velvet Candles και Professor Cunningham and His Old School
Ακολουθήστε μας στο Google news

14 εορταστικές και μαγικές βραδιές έχει ετοιμάσει το Half Note για τις ημέρες των φετινών γιορτών, μεταφέροντας με τον πιο μουσικό τρόπο την ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης στην Αθήνα.

15 Δεκεμβρίου 2019

Από 20 έως 26 Δεκεμβρίου, οι Velvet Candles, πέντε φωνές και τέσσερις μουσικοί επί σκηνής, μας ξεσηκώνουν με σουινγκ και ροκ εντ ρολ των ‘50s, ενώ από 27 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, ο PROFESSOR CUNNINGHAM και το σεπτέτο του, μάς ταξιδεύουν στη Νέα Ορλεάνη και το Χάρλεμ, με μπλουζ, σουίνγκ και ξέφρενους ρυθμούς!

Παρασκευή 20/12 – Πέμπτη 26/12

THE VELVET CANDLES

Πενήντα και εξήντα χρόνια μετά από τους Platters και τους Temptations, το κλασικό ροκ εν ρολ φωνητικό στιλ με τις υπέροχες αρμονίες του, που είναι γνωστό σαν doo-wop και διαπερνά όλες τις γενιές από τα ‘50’s ως τις μέρες μας καλλιεργείται άψογα, δημιουργικά και κυρίως απολαυστικά από το φωνητικό σύνολο The Velvet Candles. Οι Velvet Candles, ένα φωνητικό κουιντέτο από τη Βαρκελώνη, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στους δρόμους αυτής της πόλης κάπου στις αρχές του 2008, έχει κερδίσει πια τη φήμη ενός από τα καλύτερα γκρουπ αυτού του παλιού αλλά πάντα μοδάτου φωνητικού στυλ και, σαν αυθεντικό σουινγκάτο και ροκ εν ρολ σύνολο, θα στολίσει τις φετινές χριστουγεννιάτικες βραδιές μας στο Half Note Jazz Club.

Πληροφορίες ΕΔΩ:

Παρασκευή 27/12 – Πέμπτη 2/1

PROFESSOR CUNNINGHAM & HIS OLD SCHOOL

Μια περιζήτητη μπάντα, σε διεθνές επίπεδο, που εξειδικεύεται σε κλασικό τζαζ ρεπερτόριο που προέρχεται από την παραδοσιακή σχολή της Νέας Ορλεάνης ή το πρώιμο σουίνγκ που παιζόταν στα κλαμπ του Χάρλεμ τη δεκαετία του ’20 και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’30. Με βάση του τη Νέα Υόρκη, το γκρουπ αυτό που έχει φτιάξει ο Αυστραλός τραγουδιστής, σαξοφωνίστας, κλαρινετίστας κ.λπ. με το σουινγκάτο και γκρούβι ρεπερτόριό του, είναι απολύτως κατάλληλο για εορταστικές περιστάσεις, όπως τώρα, την πρωτοχρονιάτικη περίοδο στο Half Note Jazz Club.

Πληροφορίες ΕΔΩ: