Χριστουγεννιάτικο swing party και ρεβεγιόν με Speakeasies Swing Band

Χριστουγεννιάτικο swing party και ρεβεγιόν με Speakeasies Swing Band
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως συμβαίνει εδώ και τρία συναπτά έτη, έτσι και φέτος το Xmas Swing Party του ΙΛΙΟΝ plus διαλέγει τους καλύτερους του είδους.

15 Δεκεμβρίου 2019

The Speakeasies Swing Band σε διήμερη έκδοση στις 23 και 24 Δεκεμβρίου.

Γιατί Χριστούγεννα σημαίνει μουσική, χορός, κέφι, μεγάλα stage και μεγάλες μπάντες για μεγάλες βραδιές, εμπειρίες και μουσικές. Γιατί Χριστούγεννα σημαίνει Swing!

Φέτος οι δύο μέρες θα πλαισιωθούν με εκλεκτούς guests τόσο στο χορευτικό όσο και στο μουσικό κομμάτι. Χορευτικά θα συνοδεύουν οι Athens Boogie, για να ξεσηκώσουν και να παρασυρούν το κοινό σε χορευτικές φιγούρες Swing καθόλη την διάρκεια του live. Επίσης θα ετοιμάσουν ειδικά χορευτικά shows, διαφορετικά για τις δύο βραδιές, με την πολύτιμη βοήθεια της Ιρένε Ραγκουσίνη. Ενώ μουσικά την βραδιά θα ανοίξουν με latin/ jazz διάθεση οι Marianna & the Dizzy Breezes!

Από το 2010, οι The Speakeasies Swing Band, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και  φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, στο Royal Jazz Fest του Μπαχρέιν, στο Hep Cat’s Holiday στη Μ. Βρετανία, στο Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, στο Φεστιβάλ Μουσικής και Πολιτισμού του Κολμάρ της Γαλλίας, στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία και στο Summer Jamboree στην Ιταλία, κ.ά. Μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion. Μεταξύ όλων, έχουν εμφανιστεί σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις όπως ο γάμος της Χολιγουντιανής ηθοποιού Jessica Chastain.

Οι Athens Boogie είναι μια χορευτική ομάδα στη καρδιά της Αθήνας. Έχει ως στόχο την προώθηση των χορών και της μουσικής Swing, διαδίδοντας τις φιγούρες και την κουλτούρα της εποχής από το '20 έως το ’50. Eνώνουν την ενέργεια και το πάθος για χορό σε μια διαφορετική, διασκεδαστική εμπειρία.

Η Μαριάννα και οι Dizzy Breezes είναι μια ολοκαίνουρια εξαμελής μπάντα, που με Jazz αισθητική και Latino Jazz ταμπεραμέντο, φτιάχνει ''πρωτότυπες'' εκτελέσεις/ενορχηστρώσεις γνωστών κομματιών του ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου, απο τα Jazz standards, ελληνικά ρετρό και κινηματοφραφικά, μέχρι το Μίμη Πλέσσα και τους Pink Martini.

Doors Open: 21:30

Τηλ. Κρατήσεων Πληροφοριών: 2108824383