Οι SWORR επιστρέφουν στο six d.o.g.s

Οι SWORR επιστρέφουν στο six d.o.g.s
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου. Μαζί τους ο Aprovoli και ο Drips Zacheer

18 Δεκεμβρίου 2019

Μετά από μια σειρά ιδιαίτερων εμφανίσεων όπως στην Αγγλικανική Εκκλησία, τα 5|25 live sessions του En Lefko αλλά και τη συμμετοχή τους σε ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φεστιβάλ της Ελλάδας (ADD Festival), οι SWORR. πραγματοποίησαν το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο σε Βερολίνο και Αμβούργο (re:publika, Reeperbahn festival) τοποθετώντας τον ήχο τους στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Οι SWORR. ένα χρόνο και ένα single μετά (AUGUST) επιστρέφουν στο six d.o.g.s για ένα ακόμα ατμοσφαιρικό show, όπως αυτά που συνηθίζουν να δίνουν στο κοινό, κλείνοντας έτσι την χρονιά με μια γεύση από την δουλειά που ετοιμάζουν για τα μέσα του 2020.

Ο aprovoli ή αλλιώς Γιώργος είναι μουσικός παραγωγός της Bashment Records από την Αθήνα. Από τις πρόσφατες δουλειές του είναι η συμμετοχή του στο τελευταίο album-ταινία του Ταφ Λάθος στο "ρόλο" του παραγωγού με τίτλο "Deca". Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο "Landing...". Σχεδιάζει και χρησιμοποιεί ηλεκτρονικούς ήχους δημιουργώντας ένα μείγμα μουσικής διαφόρων ειδών. Από τη Rock μέχρι τη Jazz και απο τη Hip Hop μέχρι τη House μουσική.

O Drips Zacheer ξεκίνησε το 2011 στη Χαλκίδα, είναι beat maker/producer με lo-fi, hip hop ήχους και στοιχεία της Jazz. Πηγές έμπνευσης όπως το διάστημα και η καθημερινότητα δημιουργούν στον ακροατή μικρές ιστορίες μέσα από τα άλμπουμ του, τα οποία κυκλοφορούν από την δισκογραφική ¨Inner Ocean Records¨ με έδρα τον Καναδά.Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει live sets στην Κοπεγχάγη με τη Ninetofive Records και στο Βερολίνο (BeatGeeks). Life is a perpetual vacation, seat back, windows down, sun beams piercing palm leaves.

Ώρα έναρξης: 20:00