Ανθρωποφαγία για τον Νίκο Μωραϊτη

Ανθρωποφαγία για τον Νίκο Μωραϊτη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενα ατυχές tweet του με όντως τραγικό (και αχρείαστο) χιούμορ, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου...

23 Δεκεμβρίου 2019

Το tweet του είναι αυτό παρακάτω (το έσβησε πλέον και καλά έκανε). Είναι φανερό πως ήταν χιουμοριστικό. Θέλει και ρώτημα; Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι το εννοούσε στην κυριολεξία ο Νίκος, τι να πούμε, είναι αστείο και να το συζητάμε... Κάποιοι έγραψαν πως αποτελεί προτροπή σε δολοφονία! Αϊνστάιν. 

 

 

Tweetαρε εναντίον του και ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης. Οπότε μετά ανέλαβαν δράση τα τρολ του Twitter.

 

Ιδού τι γράφει ο ίδιος ο Νίκος Μωραϊτης ως απάντηση:

Το έμαθα ότι ενόχλησε το άρθρο μου «Βρε απτυχίωτοι, τον Ινδαρέ βρήκατε;» στο altsantiri.gr, με πάνω από 6.000 shares, αλλά δεν περίμενα τέτοια συντονισμένη αντίδραση:

1. Βρήκαν μία (φως-φανάρι) χιουμοριστική ανάρτησή μου και ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε αυτοπροσώπως με ανάρτησή του το σύνθημα ότι... προτρέπω σε δολοφονία του πρωθυπουργου!
2. Ο ακροδεξιός στρατός του Άδωνη, δεκάδες φανατικά, ακραία, ανώνυμα τρόλ, άρχισαν να μου εύχονται δημοσίως καρκίνο και λευχαιμία, ενώ κάνοντας μαζικά αναφορές κατάφεραν να μπλοκάρουν τον λογαριασμό μου στο Twitter.
3. Η πάλαι ποτέ αγαπημένη εφημερίδα πόλης και νυν νεοφιλελεύθερος βραχίονας του καθεστώτος Athens Voice ανέλαβε τη μιντιακή εξάπλωση της αδωνικής προπαγάνδας (γι’ αυτό τρώτε τη σκόνη της καθόλου «συριζαϊκης» αλλά σαφώς πλουραλιστικής Lifo).

Η ψυχοσύνθεσή μου δεν είναι «ηρωική» ή «ηγετική». Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν και πόσο εσωστρεφής είμαι και πόσο αντιπαθώ την περιττή δημοσιότητα. Όμως ο καθένας είναι γέννημα του καιρού του. Αν θα πρέπει να πληρώνω ακριβό «πρόστιμο» προκειμένου να μπορώ να μιλάω ελεύθερα σε ένα κυοφορούμενο καθεστώς καταστολής, αναλαμβάνω το τίμημα.

ΥΓ: Και βέβαια όταν βάζεις τίτλο σε μια φωτογραφία στα Μετέωρα «Σπρώξ’ τον ν’ αγιάσεις», είναι φανερό ότι κάνεις (καλό, κακό, πετυχημένο ή αποτυχημένο - δεν έχει σημασία) χιούμορ. Φυσικά και δεν ζητείς τη δολοφονία του πρωθυπουργού. Πώς θα με ακούσει ο παπάς και θα τον σπρώξει, βρε Άριστοι; Τελοσπάντων, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι εύχομαι υγεία και... στον εχθρό μου, που λένε. Άλλωστε, ο πρωθυπουργός της χώρας είναι γνωστό ότι και να έπεφτε από τα Μετέωρα, δεν θα πάθαινε τίποτα γιατί πετάει! Το είπαν τα ΜΜΕ στη μιντιοκρατική δικτατορία μας, το πίστεψε το 39,8% των πολιτών και το πιστεύω κι εγώ ακράδαντα.

Αλλά για να μην ξεχάσω τον λόγο που έγιναν όλα αυτά, θα μου επιτρέψετε να κλείσω αυτή τη μακρά ανάρτηση με ένα απόσπασμα από το άρθρο στο altsantiri.gr για τον Ινδαρέ, που τους ενόχλησε τόσο:

«Τι σας έκατσε, βρε έρμοι ακροδεξιοί της κακιάς ώρας, εκεί που ελέγχατε τα πάντα, εκεί που για να μάθεις μία αληθινή είδηση έπρεπε να διαβάσεις Financial Times ή να δεις Ελβετική Τηλεόραση, εκεί που μοιράζατε τα δις του Τσίπρα σε Εκαλιώτες και Εκαλιώτισσες, να τη βρείτε από το Κουκάκι; Διότι Κούλη μου (Κυριάκο δεν σε λες, πάλι, μετά τα τελευταία) τα ΜΑΤ επί των ημερών σου μπορεί να έχουν μακριά χέρια, αλλά το ψέμα συνεχίζει να έχει κοντά ποδάρια».